• Karate klub Zrenjanin na Panter kupu zauzeo treće mesto, sa 17 osvojenih medalja

  Kać je bio domaćin tradicionalnog karate turnira „Panter kup“. Na ovom takmičenju prvi put su nastupili članovi mlađe takmičarske grupe Karate kluba Zrenjanin, koji su se nadmetali u sportskim borbama.   U sveukupnom plasmanu, Karate klub Zrenjanin je zauzeo treće mesto po uspešnosti, sa 17 osvojenih medalja – pet zlatnih, osam srebrnih i četiri bronzane. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Karate klub Zrenjanin na Panter kupu zauzeo treće mesto, sa 17 osvojenih medalja

  Kać je bio domaćin tradicionalnog karate turnira „Panter kup“. Na ovom takmičenju prvi put su nastupili članovi mlađe takmičarske grupe Karate kluba Zrenjanin, koji su se nadmetali u sportskim borbama.

   

  U sveukupnom plasmanu, Karate klub Zrenjanin je zauzeo treće mesto po uspešnosti, sa 17 osvojenih medalja – pet zlatnih, osam srebrnih i četiri bronzane.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Andrej Racić najbolji tehničar, Ognjen Stajić najbolji domaći bokser

   

  Zlatne medalje su osvojili: Jevrem Bala (kadet +63kg), Mila Salapura (kadetkinja +54kg), Anja Milenović (kadetkinja -47kg), Jana Danić (nade -45kg) i Iva Milenović (nade -39kg).

   

  Srebrne medalje su osvojili: Nevena Kuzmanov (poletarka kate D klasa), Ana Marija Dumanić (pionirka -32kg), Bojan Ćurčić (pionir -35kg), Jovana Nećakov (nade -39kg), Sara Šušak (kadetkinje -47kg), Marko Ćušić (kadet -57kg) i Milica Ognjenović (juniorka -53kg).

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Bronzane medalje su osvojili: Kalina Knežević (pionirka +45kg), Una Kesić (nada -45kg), Mateja Cvijanović (nada -37kg) i Ivan Lagundžija (kadet -63kg).

   

  https://www.zrenjaninski.com/sport/srecno-na-evropskom-prvenstvu-plivac-nikola-acin-otputovao-u-rumuniju/

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Sport