• Karate klub Banatski cvet nagradio svoje najbolje takmičare

    Na nedavno održanoj redovnoj sednici Skupštine Karate kluba Banatski cvet iz Zrenjanina, kojom je predsedavao predsednik kluba Nikola Vukelić, sumirani su rezultati postignuti u prethodnoj godini. Ovom prilikom je predstavljen i finansijski izveštaj kluba.   Nagrađeni su Srđan Marić i Filip Mihajlović jer su osvojili medalje na Evropskom i Svetskom prvenstvu. Posebna plaketa dodeljena je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Karate klub Banatski cvet nagradio svoje najbolje takmičare

    Na nedavno održanoj redovnoj sednici Skupštine Karate kluba Banatski cvet iz Zrenjanina, kojom je predsedavao predsednik kluba Nikola Vukelić, sumirani su rezultati postignuti u prethodnoj godini. Ovom prilikom je predstavljen i finansijski izveštaj kluba.

     

    Nagrađeni su Srđan Marić i Filip Mihajlović jer su osvojili medalje na Evropskom i Svetskom prvenstvu. Posebna plaketa dodeljena je Goranu Samolovcu za sjajne rezultate u seniorskoj kategoriji.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Savate: Nikolija Ilić najuspešnija juniorka, njenim trenerima dodeljena specijalna priznanja

     

    Podeljene su i zahvalnice svim članovima i roditeljima koji su pomogli organizaciju Fudokan prvenstva Srbije.

     

     

    Skupština je izabrala i novo rukovodstvo KK Banatski cvet. Za direktorku kluba je izabrana Dragana Vukelić, a potpredsednicu Sandra Bundić. Na mesto sportskog direktora izabran je Goran Samolovac.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Za takmičare Mačevalačkog kluba Omladinac ova godina počela izuzetno uspešno

     

    Novi član Nadzornog odbora je Igor Nedić, a izabran je i novi Upravni odbor koji čine Ivan Jonuc, Olivera Lisica i Slađana Telebak.

     

    kk banatski cvet

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport