• Kajakaši Nemanja Vlatković i Marko Lakatuš dominirali na testiranjima mlađih kadeta

    Završeno je testiranje kajakaša u kadetskoj, juniorskoj i seniorskoj konkurenciji, koje je organizovao Kajakaški savez Srbije.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Kajakaši Nemanja Vlatković i Marko Lakatuš dominirali na testiranjima mlađih kadeta
    Foto: Kajak klub Begej

     

    Kajak klub Begej iz Zrenjanina na ovom testiranju učestvovao je sa desetoro takmičara. Među kadetima su bili Nemanja Vlatković, Ana Zvekić, Marko Lakatuš, Marko Gojgolović, Danilo Đogović, Elena Trubajić, Jana Stefanović i Anisija Panić. Juniore je predstavljao Marko Rakić, a mlađe seniore Nikola Kovačević.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Spremaju se za nove pobede: Takmičari Boks kluba Banat na reprezentativnim pripremama

     

    „Rezultatima smo prilično zadovoljni, s obzirom na to da neki takmičari, zbog bolesti, nisu mogli da se pojave na sva tri testiranja. Naročito možemo biti zadovoljni rezultatima na testiranjima koje su postigli Nemanja Vlatković i Marko Lakatuš. Obojica su dominirali u kategoriji mlađih kadeta na sva tri testiranja. Od njih ove takmičarske sezone možemo očekivati najviši mogući plasman u kategoriji kadeta“, navode u Kajak klubu Begej.

     

     

    U klubu ističu da su u toku pripreme za novu takmičarsku sezonu i da protiču dobro. Dodaju i da zadovoljni očekuju takmičarsku sezonu koja počinje u aprilu u Borči, Bezdanu i Temišvaru.

     

    Inače, dosadašnji reprezentativac i takmičar Begeja Nikola Kovačević početkom godine je prešao u šabačku Zorku, gde će imati veće mogućnosti za dalju profesionalnu karijeru.

     

    Nikola će, međutim, nastaviti da koristi sve resurse Kajak kluba Begej, sa ciljem da se što bolje pripremi za takmičenja.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    „Testiranja su pokazala da je vrlo dobro pripremljen, tako da mu želimo svu sreću i odlične rezultate u nastavku karijere. Vrata kluba će mu uvek biti otvorena za povratak u naše redove“, poručili su iz Begeja.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport