• Kajakaši Marko Lakatuš i Marko Lončarski novi državni prvaci u pionirskoj konkurenciji

    Takmičari Kajak kluba Begej iz Zrenjanina Marko Lakatuš i Marko Lončarski novi su državni prvaci u pionirskoj konkurenciji. Njih dvojica su trijumfovala na ekipnom i pojedinačnom prvenstvu Srbije u kajaku i kanuu na mirnim vodama, koje je održano od 13. do 16. septembra.   Lakatuš je zlatnu medalju osvojio u disciplini kajak jednosed a Lončarski […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Kajakaši Marko Lakatuš i Marko Lončarski novi državni prvaci u pionirskoj konkurenciji

    Takmičari Kajak kluba Begej iz Zrenjanina Marko Lakatuš i Marko Lončarski novi su državni prvaci u pionirskoj konkurenciji. Njih dvojica su trijumfovala na ekipnom i pojedinačnom prvenstvu Srbije u kajaku i kanuu na mirnim vodama, koje je održano od 13. do 16. septembra.

     

    Lakatuš je zlatnu medalju osvojio u disciplini kajak jednosed a Lončarski u disciplini kanu jednosed.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Uspešni nastupi atletičarki Banata u kvalifikacijama Kupa Srbije za mlađe juniorke

     

    Kajak klub Begej je na ovom prvenstvu nastupio sa 24 takmičara u sve četiri kategorije. Najveći uspeh napravili su pioniri koji su osvojili čak pet medalja i ekipno zauzeli četvrto mesto.

     

    Marko Lakatuš je pokazao odličnu formu ove sezone i potvrdio je dominaciju među pionirima u kajaku jednosedu. Isti slučaj je i sa Markom Lončarskim među kanuistima.

     

    Malo sreće je falilo Nikoli Kovačeviću da se domogne svoje prve medalje među seniorima na prvenstvu Srbije u disciplini K-1 500m. Nikola je u ovoj trci osvojio četvrto mesto.

     

     

    Rezultati finalnih trka:

     

    Zlatne medalje osvojili su pioniri Marko Lakatuš (K-1 1000m) i Marko Lončarski (C-1 500m).

     

    Srebrne medalje su osvojili pioniri Marko Lakatuš – Nemanja Vlatković (K-2 1000m) i Marko Lončarski – Miloš Lončarski (C-2 500m).

     

    Bronzane medalje su osvojili pionir Nemanja Vlatković (K-1 1000m) i seniorke Biljana Vukov, Klara Mezei, Beatrix Orban i Bojana Kojčić (K-4 500m).

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Ovim je i zvanično završena ovogodišnja, vrlo uspešna takmičarska sezona. Svi kajakaši Begeja idu na zasluženi odmor do početka oktobra, kada će se ponovo okupiti i započeti pripreme za narednu takmičarsku godinu.

     

    Dino Radončić novi igrač Bajerna: Presrećan sam što sam došao u Minhen

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport