• Kadeti FK Proleter odigrali prijateljski meč sa vršnjacima iz Crvene zvezde

    FK Crvena zvezda – FK Proleter 2:0 (poluvreme 1:0) – prijateljska utakmica kadetskih timova   Kadeti FK Proleter iz Zrenjanina odigrali su u četvrtak, 11. juna, na pomoćnom terenu stadiona „Rajko Mitić“, prijateljsku utakmicu protiv vršnjaka iz Crvene zvezde.   Odlična fudbalska predstava, koja je obilovala šansama pred oba gola, pripala je Beograđanima koji su […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Kadeti FK Proleter odigrali prijateljski meč sa vršnjacima iz Crvene zvezde

    FK Crvena zvezda – FK Proleter 2:0 (poluvreme 1:0) – prijateljska utakmica kadetskih timova

     

    Kadeti FK Proleter iz Zrenjanina odigrali su u četvrtak, 11. juna, na pomoćnom terenu stadiona „Rajko Mitić“, prijateljsku utakmicu protiv vršnjaka iz Crvene zvezde.

     

    Odlična fudbalska predstava, koja je obilovala šansama pred oba gola, pripala je Beograđanima koji su pobedili rezultatom 2:0.

     

    Pročitajte još: Delegacija Fudbalskog saveza Srbije i Duško Tošić posetili Zrenjanin

     

    – Mnogo pozitivnih stvari videli smo na ovom susretu. Pre svega, nekoliko izuzetno talentovanih dečaka, i sa jedne i sa druge strane. To su momci koji su već stasali za prvi tim, tako da je ovo bila jedna odlična provera. Što se tiče samog rezultata, u ovakvim utakmicama on je u nekom drugom planu. Primili smo malo naivne i kiks golove u zaustavnom vremenu prvog i na samom početku drugog poluvremena. Sa mnom je na utakmici bio i trener prvog tima Radničkog Peđa Kandić. Zajedno smo propratili meč i mogli smo uvideti da u ovom timu imamo već nekoliko igrača koji će ozbiljno konkurisati za seniorski tim Radničkog – rekao je Amir Teljigović, prvi strateg kadetskog tima FK Proleter.

     

    Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport