• Jovan Đuričić trijumfovao u drugom kolu Bokserske lige Srbije

    Bokser Petrovgrada iz Zrenjanina Jovan Đuričić trijumfovao je u petak, 1. decembra, u meču održanom u okviru drugog kola Bokserske lige Srbije.   S obzirom na to da je na dvojnoj registraciji, Đuričić je ovog puta nastupao za Boks klub Rokica iz Loznice, čije boje brani u ligi. Na svim ostalim takmičenjima nastupa za Petrovgrad. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Jovan Đuričić trijumfovao u drugom kolu Bokserske lige Srbije

    Bokser Petrovgrada iz Zrenjanina Jovan Đuričić trijumfovao je u petak, 1. decembra, u meču održanom u okviru drugog kola Bokserske lige Srbije.

     

    S obzirom na to da je na dvojnoj registraciji, Đuričić je ovog puta nastupao za Boks klub Rokica iz Loznice, čije boje brani u ligi. Na svim ostalim takmičenjima nastupa za Petrovgrad.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Uzdanica srpskog rvanja Aleksa Ilić: Zrenjanin je moj drugi grad

     

    – Protivnika iz BK Vitez pobedio sam na bodove. Dosta je dobar borac i nije posustajao. Bio je jak tehnički i kondiciono, pa smo se sve tri runde vatreno borili – izjavio je za portal zrenjaninski.com Jovan Đuričić, koji se takmiči u seniorskoj velter kategoriji 67 kg.

     

    Jovan je, inače, rođen 2003. a boks je počeo da trenira 2018. godine. Od početka je član Petrovgrada. Prošle godine je osvojio zlatnu medalju na vojvođanskom i bronzu na državnom prvenstvu.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Sada se pripremam za državno prvenstvo koje me očekuje u skorije vreme. Nadam se da ću osvojiti neku od medalja. Naravno, ciljamo zlato ali videćemo šta će biti – ističe mladi zrenjaninski bokser.

     

    https://www.zrenjaninski.com/sport/andrej-racic-najbolji-tehnicar-ognjen-stajic-najbolji-domaci-bokser/

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport