• Andrej Racić najbolji tehničar, Ognjen Stajić najbolji domaći bokser

    Šezdesetak boksera iz Srbije i Severne Makedonije nastupilo je na jučerašnjem, trećem po redu bokserskom Memorijalu „Zvonimir Zvonko Vujin“, održanom u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu. Najtalentovaniji mladi bokseri takmičili su se u kadetskoj, juniorskoj, omladinskoj i seniorskoj konkurenciji.   Za najboljeg takmičara turnira proglašen je Alen Rustemovski iz kluba Pelisterski junak, dok je titulu najbolje […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Andrej Racić najbolji tehničar, Ognjen Stajić najbolji domaći bokser

    Šezdesetak boksera iz Srbije i Severne Makedonije nastupilo je na jučerašnjem, trećem po redu bokserskom Memorijalu „Zvonimir Zvonko Vujin“, održanom u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu. Najtalentovaniji mladi bokseri takmičili su se u kadetskoj, juniorskoj, omladinskoj i seniorskoj konkurenciji.

     

    Za najboljeg takmičara turnira proglašen je Alen Rustemovski iz kluba Pelisterski junak, dok je titulu najbolje takmičarke osvojila Tijana Milošević iz BK Vukovi sa Drine. Najbolji tehničar je Andrej Racić iz zrenjaninskog Banata, najborbeniji par revije bili su Nikola Cvetković iz BK Pinki i Enis Aliu iz kluba Alekso Ognenovski, a za najboljeg domaćeg boksera je proglašen takmičar Banata Ognjen Stajić.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Uzdanica srpskog rvanja Aleksa Ilić: Zrenjanin je moj drugi grad

     

    Bokseri Banata bili su izuzetno uspešni na Memorijalu „Zvonimir Zvonko Vujin“.

     

    U kadetskoj konkurenciji, u kategoriji 40kg, Jovan Nikolić je savladao Petra Trajčeskog. U kategoriji 42 kg, Andrej Racić je bio bolji od Luke Simića iz Vukova sa Drine.

     

    U juniorskoj konkurenciji, u kategoriji 57kg, bokser Banata Ognjen Stajić trijumfovao je nad Aleksom Šarcem iz Profesionalca, dok je u kategoriji 75 kg, Strahinja Rašović savladao Veljka Nikolića iz kluba Ultimat fighter.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Od takmičara Banata, jedino je Josif Belić u seniorskoj konurenciji, u kategoriji 92kg, pretrpeo poraz od Relje Stojkovića iz Voždovca.

     

    https://www.zrenjaninski.com/sport/srecno-na-evropskom-prvenstvu-plivac-nikola-acin-otputovao-u-rumuniju/

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport