• Jedinstveno takmičenje u subotu u Zrenjaninu: Porodice u neobičnoj sportskoj avanturi

    Zrenjanin će u subotu, 2. septembra, postati epicentar sportske energije i porodične zabave! Tekvondo klub Proleter, naime, po drugi put organizuje jedinstveno takmičenje koje okuplja porodice u neobičnoj sportskoj avanturi. Ovo inovativno nadmetanje, sa ciljem promocije zdravog načina života i aktivnog uključivanja roditelja u svet sporta, privuklo je pažnju i podršku ne samo lokalne zajednice već […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Jedinstveno takmičenje u subotu u Zrenjaninu: Porodice u neobičnoj sportskoj avanturi

    Zrenjanin će u subotu, 2. septembra, postati epicentar sportske energije i porodične zabave! Tekvondo klub Proleter, naime, po drugi put organizuje jedinstveno takmičenje koje okuplja porodice u neobičnoj sportskoj avanturi. Ovo inovativno nadmetanje, sa ciljem promocije zdravog načina života i aktivnog uključivanja roditelja u svet sporta, privuklo je pažnju i podršku ne samo lokalne zajednice već i učesnika izvan njenih granica.

     

    Takmičenje, koje će se održati u dvorištu Medicinske škole na Bagljašu, donosi nekoliko jedinstvenih elemenata koji ga čine posebnim i privlačnim za sve generacije.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Bivši igrač Radničkog Uroš Markoski pojačao redove Naftagasa iz Elemira

     

    – Odlučili smo da se usmerimo ka onima koji su sada roditelji i možda nisu uključeni u sportske aktivnosti. Želimo da im pružili priliku da se vrate sportu, i to zajedno sa članovima njihovih porodica – istakao je trener Tekvondo kluba Proleter Petar Vidaković.

     

    tekvondo klub proleter
    Foto: Tekvondo klub Proleter

     

    Nagrade za četiri porodice koje osvoje najviše poena

     

    Osnova takmičenja leži u porodičnom nadmetanju, gde će četiri porodice koje osvoje najviše poena dobiti vaučere za spa dan i porodični pehar kao nagradu za svoj trud. Ali ono što čini ovu manifestaciju posebnom jeste činjenica da će roditelji imati priliku da se oprobaju kao tekvondo treneri. Kroz ovu dinamičnu interakciju sa sportom, organizatori se nadaju da će uspeti da inspirišu bar jednog roditelja da se ponovo angažuje u sportskim aktivnostima i pronađe ravnotežu između poslovnih i porodičnih obaveza.

     

    Da bi se stvorila zdrava atmosfera, sponzori ovog događaja će obezbediti sveže voće. Ono će biti dostupno svim prisutnima tokom trajanja takmičenja.

     

    – Cilj nam je da svima pokažemo da su zdrav način života i sportske aktivnosti ne samo važni, već i zabavni. Nadamo se da će ova porodična manifestacija inspirisati ljude da se angažuju u aktivnostima koje će pozitivno uticati na njihovu kondiciju i opšte blagostanje – dodao je Vidaković.

     

     

    Projekat je dobio podršku Grada Zrenjanina i Tekvondo asocijacije Srbije, a interesovanje za događaj prešlo je granice Zrenjanina. Očekuje se dolazak porodica iz Beograda i Novog Sada, što ovu manifestaciju čini još značajnijom i raznovrsnijom.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Porodično takmičenje u tekvondou zakazano je za subotu, 2. septembar, sa početkom u jutarnjim satima. Organizatori pozivaju sve zainteresovane da se pridruže ovom jedinstvenom sportskom događaju i da zajedno doprinesu promociji zdravog stila života, porodične zabave i povratka roditelja u svet sporta.

     

    Nepravda bez presedana: Tadija Eremić, odlukom sudija, ostao bez evropske medalje

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport