• Gile, srećan rođendan: Mladi vezista Inđije Stefan Gajilović danas puni 21 godinu

    Mladi vezista Fudbalskog kluba Inđija, Stefan Gajilović iz Zrenjanina, i ovu sezonu provešće u Prvoj ligi Srbije.   Momak koji danas puni 21 godinu sa „zelenima“ ima ugovor na još godinu dana i nada se da će ove sezone Inđija uspeti ono što nije prethodne – da se plasira u elitni rang takmičenja.   PROČITAJTE […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Gile, srećan rođendan: Mladi vezista Inđije Stefan Gajilović danas puni 21 godinu

    Mladi vezista Fudbalskog kluba Inđija, Stefan Gajilović iz Zrenjanina, i ovu sezonu provešće u Prvoj ligi Srbije.

     

    Momak koji danas puni 21 godinu sa „zelenima“ ima ugovor na još godinu dana i nada se da će ove sezone Inđija uspeti ono što nije prethodne – da se plasira u elitni rang takmičenja.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Velika očekivanja: Ognjen Đuričin se posle dve i po godine vratio u Novi Sad

     

    – Prošle sezone smo imali uspona i padova. Ušli smo u seriju loših rezultata, ali smo na kraju uspeli da izborimo plej-of, a zatim i baraž. Međutim, nismo imali sreće u baražu. Prvu utakmicu smo pobedili Radnički u Inđiji rezultatom 3:1. U revanš meču, odigranom u Nišu, borili smo se, imali šansu, ali smo na kraju izgubili 0:3. Ostaje žal što nismo ušli u Super ligu, što nam je i bio cilj, ali sam, i pored toga, zadovoljan celom sezonom. Odigrao sam dvadesetak utakmica i dao svoj maksimum na terenu – priča za portal zrenjaninski.com Stefan Gajilović, sa kojim smo razgovarali u prijatnoj atmosferi kafea „Izlog“, u Hotelu „Vojvodina“.

     

    On ističe da je na klupi Inđije ostao isti trener, sa kojim je imao odličnu saradnju i prošle godine.

     

    – I cilj je ostao isti, a to je ulazak u Super ligu. Tim se izmenio, neki igrači su otišli, drugi su došli, pa se još pomalo uigravamo. U svakom slučaju, pripremni period je odlično prošao. Proveli smo na Zlatiboru 12 dana i treninzi su bili vrlo kvalitetni, a atmosfera u ekipi sjajna. Zato sam uveren da ovog puta možemo da ostvarimo zacrtani cilj – ističe Gajilović.

     

    stefan gajilović
    Foto: Privatna arhiva/Ustupljena fotografija

     

    Letnju pauzu proveo na Kipru i u Zrenjaninu

     

    Početak nove sezone nije bio baš onakav kakav su igrači Inđije priželjkivali. Pretrpeli su poraz u gostima od Smedereva rezultatom 2:0.

     

    – Loše smo ušli u utakmicu. Protivnik nije bio toliko bolji od nas, ali mi smo bili ispod našeg nivoa. Ovo je svakako jedan ozbiljan šamar na samom početku sezone. Iz ovoga samo moramo da izađemo bolji i jači, i da pobedimo već u sledećoj utakmici – napominje Gajilović.

     

    Letnju pauzu Stefan je proveo na moru na Kipru i u Zrenjaninu, u društvu porodice i prijatelja, među kojima je i puno igrača njegovog bivšeg kluba Radničkog.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Pratim dešavanja u Radničkom, a sa mojim bivšim cimerom i saigračem Markom Kovačevićem, koji se iz Inđije vratio u zrenjaninski klub, čujem se redovno. Mislim da se u klubu razvija jedna lepa priča i nadam se da će ući u Prvu ligu. Ko zna, možda opet zaigram u Zrenjaninu – poručuje Stefan Gajilović.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport