• Dušan Milidragović prošlog vikenda debitovao u seniorskom fudbalu

    Osamnaestogodišnji Zrenjaninac Dušan Milidragović, koji igra na poziciji štopera i zadnjeg veznog, debitovao je prošlog vikenda u seniorskom fudbalu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Dušan Milidragović prošlog vikenda debitovao u seniorskom fudbalu
    Foto: Privatna arhiva

     

    Novajlija u dresu Fudbalskog kluba Jedinstvo iz Banatskog Karađorđeva Dušan Milidragović se u 17. kolu Vojvođanske lige „Istok“, na gostovanju u Srpskoj Crnji, predstavio navijačima u dresu sa brojem 15.

     

    – To mi je, inače, omiljeni broj i zato sam ga uzeo – kaže na početku razgovora za portal zrenjaninski.com Dušan Milidragović, koji je pre nepuna dva meseca proslavio punoletstvo.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Kapiten kadetske ekipe RK Proleter Marko Mikić više nego efikasan na terenu

     

    Dušan je rođen 18. januara 2006. godine. Prve fudbalske korake napravio je u zrenjaninskoj Akademiji Bambi, posle čega je zaigrao za kadete Radničkog. Dve godine je bio u novosadskoj Vojvodini, odakle je došao u omladinski pogon Radničkog. Mesec dana je proveo na probi u beogradskoj Crvenoj zvezdi, a nakon što je zadobio povredu vratio se u Zrenjanin.

     

     

    – Još pre dve godine sam dobio poziv od potpredsednika Jedinstva Dragana Radakovića da dođem u Banatsko Karađorđevo i tada sam, tokom letnje pauze, tamo odradio nekoliko treninga. Sada kada sam napunio 18 godina mislim da sam dovoljno zreo da mogu da zaigram za prvi tim. Želim da se okušam u seniorskom fudbalu i nadam se da ću ispuniti očekivanja stručnog štaba i šefa struke – rekao je Milidragović, sa kojim smo razgovarali u prijatnom ambijentu kafea „Izlog“, koji se nalazi u Hotelu „Vojvodina“.

     

    Kako navodi, u novoj sredini je dočekan odlično.

     

    – Neke saigrače poznajem odranije, a neke sam tek sada upoznao. Svi su me prihvatili kao da sam oduvek deo ekipe – ističe Milidragović.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Naš sagovornik priznaje da ranije nije toliko pratio dešavanja na vojvođanskom „Istoku“, ali da je u poslednje vreme pregledao sve rezultate.

     

    – Nadam se da će ova polusezona biti dobra za naš tim. Ekipa je sjajna, atmosfera u klubu je odlična i nadam se da ćemo uspeti da se podignemo na tabeli – dodaje Dušan Milidragović.

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin