• Dunja ponovo blistala: Sjajna atletičarka osvojila srebro na Balkanijadi

    Atletičarka zrenjaninskog Banata i standardna reprezentativka Srbije Dunja Sikima osvojila je srebrnu medalju na Balkanijadi za starije juniore i juniorke, održanoj u turskom gradu Denizli. Dunja je 800 metara istrčala za 2:09,82.   Dunja je trčala i poslednju izmenu u štafeti 4×400 metara i sa svojim koleginicama Anastasijom Miča, Milom Marinković i Jovanom Milošević osvojila […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Dunja ponovo blistala: Sjajna atletičarka osvojila srebro na Balkanijadi

    Atletičarka zrenjaninskog Banata i standardna reprezentativka Srbije Dunja Sikima osvojila je srebrnu medalju na Balkanijadi za starije juniore i juniorke, održanoj u turskom gradu Denizli. Dunja je 800 metara istrčala za 2:09,82.

     

    Dunja je trčala i poslednju izmenu u štafeti 4×400 metara i sa svojim koleginicama Anastasijom Miča, Milom Marinković i Jovanom Milošević osvojila bronzanu medalju.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Veslači Begeja postigli sjajne rezultate u četvrtom kolu Omladinske lige

     

    Uspešnim nastupom na Balkanijadi za Dunju i njenog trenera Petra Tankosića završen je takmičarski deo sezone.

     

    – Ako sumiramo rezultate i medalje, mogu da budem zadovoljan. Ostaje žal za finalom na prvenstvu Evrope, ali iz toga smo nešto naučili. Nastavljamo sa treninzima, a cilj nam je da do kraja godine Dunja istrči lični rekord na 800 metara – 2:07. Tražićemo trke u zemlji i okruženju koje Dunji odgovaraju, kako bi istrčala rekord. Sve su to pripreme za prvenstvo Evrope za starije juniorke, koje se dogodine održava u Rumuniji – kaže Petar Tankosić za portal zrenjaninski.com.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Dunja je ove godine osvojila Balkanijadu za mlađe juniorke, vicešampionka je u kategoriji starijih juniorki na dvoranskoj Balkanijadi i na ovoj na otvorenom, a uspeh je i bronza u štafeti 4×400 metara.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport