• Cilj je ostvaren: Svi karatisti Zrenjanina se plasirali na državno prvenstvo

    U Inđiji je održano prvenstvo Vojvodine za pionire i nade. Takmičari Karate kluba Zrenjanin ostvarili su svoj primarni cilj, a to je da su se svi plasirali na državno prvenstvo, koje će se održati za dve nedelje u Mladenovcu.   Zrenjaninci su osvojili ukupno 12 medalja.   PROČITAJTE JOŠ: Povratak Majstora senke u velikom stilu: […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Cilj je ostvaren: Svi karatisti Zrenjanina se plasirali na državno prvenstvo

    U Inđiji je održano prvenstvo Vojvodine za pionire i nade. Takmičari Karate kluba Zrenjanin ostvarili su svoj primarni cilj, a to je da su se svi plasirali na državno prvenstvo, koje će se održati za dve nedelje u Mladenovcu.

     

    Zrenjaninci su osvojili ukupno 12 medalja.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Povratak Majstora senke u velikom stilu: Zrenjanincima devet zlatnih i tri srebrne medalje

     

    Zlatne medalje su osvojili: ženske nade ekipno (Mila Salapura, Staša Ristović i Sara Šušak), zatim Ivan Lagundžija (nade 2010 +55kg) i Mateja Cvijanović (nade 2011 -37kg).

     

    Srebrnu medalju je osvojila Kalina Knežević (pionirka 2012 +44kg).

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Bronzane medalje su osvojili: kata tim pionirki (Ana Marija Dumanić, Aleksandra Caran i Dunja Živkov), Nevena Kuzmanov (kate, 2015. D klasa), Dunja Živkov (kate, 2014. D klasa), Ana Marija Dumanić (kate, 2012. D klasa), Jana Danić (ženska nada 2011. -45kg), Sara Šušak (ženska nada 2010. -49kg), Staša Ristović (ženske nade 2010. -54kg) i Mila Salapura (ženska nada 2010. -54kg).

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport