• Četvrtfinale Kupa FSG Zrenjanin: Otkazala tri kluba, sledi im novčana kazna

    Samo jedna utakmica četvrtfinala Kupa Fudbalskog saveza grada Zrenjanina odigrana je u nedelju, 23. jula. Razlog – tri kluba su otkazala duele sa protivnicima.   MSK iz Mihajlova je na svom terenu savladao ŽFK Banat Bagljaš iz Zrenjanina rezultatom 2:0.   PROČITAJTE JOŠ: Plivači Nikola Aćin i Justin Cvetkov predstavljaju našu zemlju u Japanu i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Četvrtfinale Kupa FSG Zrenjanin: Otkazala tri kluba, sledi im novčana kazna

    Samo jedna utakmica četvrtfinala Kupa Fudbalskog saveza grada Zrenjanina odigrana je u nedelju, 23. jula. Razlog – tri kluba su otkazala duele sa protivnicima.

     

    MSK iz Mihajlova je na svom terenu savladao ŽFK Banat Bagljaš iz Zrenjanina rezultatom 2:0.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Plivači Nikola Aćin i Justin Cvetkov predstavljaju našu zemlju u Japanu i Sloveniji

     

    Tri preostala meča nisu odigrana. Bilećanin iz Sečnja je otkazao duel sa Radničkim 1911 iz Jaše Tomića, Omladinac FAM iz Botoša je otkazao utakmicu protiv Mladosti iz Banatskog Despotovca, a Banat iz Čente protiv OFK Stajićevo. Sve tri utakmice su registrovane službenim rezultatom 3:0.

     

    U Fudbalskom savezu grada Zrenjanina navode da, prema propozicijama, Bilećaninu, Omladincu i Banatu za izostanke slede novčane kazne od po 10.000 dinara.

     

    „Prema Pravilniku o takmičenju Fudbalskog saveza Srbije, od ove godine klubovi ispod Područne lige nisu obavezni da učestvuju u Kupu. Klubovi A i B lige FSG Zrenjanin mogli su da se prijave za Kup FSG Zrenjanin do 26. maja. Međutim, nije podnet nijedan zahtev za učešće iz ova dva ranga“, kažu u Fudbalskom savezu grada Zrenjanina.

     

    PROČITAJTE JOŠ: U OVAKVOM IZDANJU JE JOŠ NISTE VIDELI: Sandra Afrika u ulozi zavodljive Indijanke očarala sve! (VIDEO)

     

    Polufinalne utakmice su na programu u nedelju, 30. jula, od 17.30 časova. U Jaši Tomiću se sastaju Radnički 1911 i Mladost (BD), a u Stajićevu OFK Stajićevo i MSK.

     

    Finale se igra 6. i 9. avgusta sa početkom u 17.30 sati.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport