• Četvoro takmičara Begeja pozvano na reprezentativne pripreme

  Selektor reprezentacije Srbije u kajaku Pavle Jovanov pozvao je najbolje takmičare u kategoriji kadeta, juniora i mlađih seniora na pripreme na vodi, koje se održavaju u Trebinju.   Među pozvanima se nalaze i takmičari Kajak kluba Begej Nikola Kovačević, Biljana Vukov, Beatrix Orban i Nikolina Margić.   Pročitajte još: KUP JE NAŠ: Zrenjaninski SAS je […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Četvoro takmičara Begeja pozvano na reprezentativne pripreme

  Selektor reprezentacije Srbije u kajaku Pavle Jovanov pozvao je najbolje takmičare u kategoriji kadeta, juniora i mlađih seniora na pripreme na vodi, koje se održavaju u Trebinju.

   

  Među pozvanima se nalaze i takmičari Kajak kluba Begej Nikola Kovačević, Biljana Vukov, Beatrix Orban i Nikolina Margić.

   

  Pročitajte još: KUP JE NAŠ: Zrenjaninski SAS je vladar Vojvodine! (Foto)

   

  „Uslovi za trening su odlični za predtakmičarske pripreme na vodi. Naši takmičari ove pripreme dočekuju zdravi, orni i spremni za rad, kako bi se što bolje spremili za izborna takmičenja koja su zakazana za april i maj“, saopštio je Kajak klub Begej.

   

  Pripreme će trajati od 22. februara do 7. marta.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Sport