• Bronza za karatistkinju Dunju Rajić na Svetskom kupu za mlade u Poreču

    Karatistkinja Zadrugara iz Lazareva Dunja Rajić osvojila je bronzanu medalju na Svetskom kupu za mlade, koji je od 29. juna do 2. jula održan u Poreču.   Na takmičenju je nastupilo 3007 karatista iz 69 zemalja.   PROČITAJTE JOŠ: Natalija Birdić i Snežana Rackov se okitile zlatnim medaljama   Među učesnicima iz Srbije bila je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Bronza za karatistkinju Dunju Rajić na Svetskom kupu za mlade u Poreču

    Karatistkinja Zadrugara iz Lazareva Dunja Rajić osvojila je bronzanu medalju na Svetskom kupu za mlade, koji je od 29. juna do 2. jula održan u Poreču.

     

    Na takmičenju je nastupilo 3007 karatista iz 69 zemalja.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Natalija Birdić i Snežana Rackov se okitile zlatnim medaljama

     

    Među učesnicima iz Srbije bila je i Dunja Rajić koja se, sa još 41 karatistkinjom, takmičila u kategoriji juniorki preko 66kg.

     

    Ona je osvojila bronzanu medalju tako što je ostvarila četiri pobede i pretrpela jedan poraz. Do medalje je došla pobedama protiv takmičarki iz Litvanije (8:0), Poljske (5:0), Italije (4:0) i Mađrske (1:1 – pobeda zbog prvog poena). Poraz je doživela od Ukrajinke (0:3).

     

    U Karate klubu Zadrugar ističu da je Dunja i ovog puta potvrdila svoj veliki potencijal.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Od 11. do 17. jula Dunju, kao i njene klupske drugarice Anđelu Kostić, Helenu Milinović, Miu Matanović, Sofiju Mijailović i Nađu Kljajić, očekuje učešće u Kampu Vojvodine u Apatinu.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport