• Bivši igrač Radničkog Uroš Markoski pojačao redove Naftagasa iz Elemira

    Mladi igrač Uroš Markoski napustio je redove Fudbalskog kluba Radnički iz Zrenjanina. I ove sezone on će nastupati u Srpskoj ligi „Vojvodina“, ali će braniti boje komšijskog kluba – Naftagasa iz Elemira.   – Posle najave odlaska iz Radničkog imao sam nekoliko ponuda trećeligaša, ali sam se ovog puta odlučio da budem bliže kući. U […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Bivši igrač Radničkog Uroš Markoski pojačao redove Naftagasa iz Elemira

    Mladi igrač Uroš Markoski napustio je redove Fudbalskog kluba Radnički iz Zrenjanina. I ove sezone on će nastupati u Srpskoj ligi „Vojvodina“, ali će braniti boje komšijskog kluba – Naftagasa iz Elemira.

     

    – Posle najave odlaska iz Radničkog imao sam nekoliko ponuda trećeligaša, ali sam se ovog puta odlučio da budem bliže kući. U Elemiru igra nekoliko mojih drugara koje poznajem od malih nogu. Prešao sam u Naftagas pre desetak dana i zadovoljan sam – kaže za portal zrenjaninski.com Uroš Markoski, koji igra na poziciji prednjeg veznog ili krila.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Majke šampiona: Osmesi na licima naših sinova su za nas najveće bogatstvo

     

    U utakmici trećeg kola, odigranoj u nedelju, kada je Naftagas kao domaćin savladao Borac iz Šajkaša rezultatom 2:0, Markoski je bio starter, dok je u prethodnoj utakmici, kada su Elemirci gostovali u Kuli i pretrpeli poraz od Hajduka 1912 (3:2) ušao na teren u drugom poluvremenu.

     

    – Imam velika očekivanja od ove takmičarske sezone, baš kao i moj novi klub. Za sada je još rano govoriti o tome, ali možda nas očekuje i borba za plasman u viši rang – ističe Markoski.

     

    Bio u mlađim selekcijama Partizana i Spartaka

     

    Uroš je rođen 21. marta 2004. u Zrenjaninu. Fudbal je počeo da igra sa šest godina u FK Bečkerek. Otac mu je bio trener i, kako kaže, mnogo je naučio od njega. Sa 12 godina je otišao u beogradski Partizan i tamo je proveo dve godine, da bi zatim prešao u Spartak iz Subotice.

     

    – U Subotici sam živeo, pohađao nastavu i prošao kadetsku i omladinsku školu. Sa 18 godina sam se vratio u Zrenjanin i zaigrao za prvi tim Radničkog – ističe naš sagovornik.

     

    Prema njegovim rečima, prošla sezona je bila naporna, a Radnički se do poslednjeg momenta borio za opstanak.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Imali smo jako mlad tim koji je uspeo da izbori opstanak u srpskoligaškom društvu. Ove sezone sam prošao pripreme sa Radničkim, ali sam u međuvremenu dobio nekoliko ponuda i opredelio se za Naftagas. Tamo je i trener Predrag Kandić, koji me je vodio i prošle godine u Radničkom i dobro poznaje moje kvalitete. Ekipa me je odlično prihvatila i nadam se najboljem – zaključuje Uroš Markoski.

     

    Tužan kraj sportskog kolektiva: Kuglaški klub Kristal na korak do prinudne likvidacije

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport