• Počela prodaja dozvola za ribolov, objavljena i karta ribarskih područja (Foto)

  JVP „Vode Vojvodine“ obaveštava ribolovce da je u toku prodaja dozvola za ribolov za 2023. godinu. Dozvole se prodaju po istim uslovima i nepromenjenim cenama u odnosu na prošlu godinu.   Najveće interesovanje vlada za kupovinu godišnje dozvole za rekreativni ribolov, koja košta 7.000 dinara. Ona važi na svim vodama na teritoriji Republike Srbije, sem […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Počela prodaja dozvola za ribolov, objavljena i karta ribarskih područja (Foto)

  JVP „Vode Vojvodine“ obaveštava ribolovce da je u toku prodaja dozvola za ribolov za 2023. godinu. Dozvole se prodaju po istim uslovima i nepromenjenim cenama u odnosu na prošlu godinu.

   

  Najveće interesovanje vlada za kupovinu godišnje dozvole za rekreativni ribolov, koja košta 7.000 dinara. Ona važi na svim vodama na teritoriji Republike Srbije, sem u zaštićenim područjima.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Udomi, ne kupuj: Kad vidi ljude, Lela laje od sreće kao velika

   

  Od ove godine, JVP „Vode Vojvodine“ izdaje i dozvolu za pecanje u Parku prirode „Begečka jama“, pored parkova „Jegrička“ i „Beljanska bara“, gde godišnja dozvola staje 4.000 dinara.

   

  Cena dnevnih dozvola za ribolov iznosi 1.000 dinara. Za korisnike starije od 65 godina, žene i lica sa telesnim oštećenjem od 60 do 80 odsto, godišnja dozvola za rekreativni ribolov se prodaje po ceni od 3.500 dinara.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Uz svaku kupljenu dozvolu, rekreativni ribolovci od JVP „Vode Vojvodine“ na poklon dobijaju kalendar, namensku kartu ribarskih područja u Vojvodini i knjižicu za evidenciju ulova.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Turistička organizacija grada Zrenjanina ove godine će nas koštati skoro 51 milion dinara

   

  ribarska područja

  ribarska područja

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Slobodno vreme