• ODRŽANA MEĐUNARODNA IZLOŽBA NEMAČKIH OVČARA (FOTO)

  MELENCI – Na prelepim terenima sportskog centra RUSANDA u Melencima, u subotu, 1. aprila, održana je treća po redu međunarodna specijalizovana izložba pasa, rase nemački ovčar. Suđenje je bilo povereno internacionalnom kinološkom sudiji iz Mađarske Biro Žoltu, koji je besprekorno obavio povereni mu posao. U katalogu su bila upisana 82 psa, među kojima su, pored […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  ODRŽANA MEĐUNARODNA IZLOŽBA NEMAČKIH OVČARA (FOTO)

  MELENCI – Na prelepim terenima sportskog centra RUSANDA u Melencima, u subotu, 1. aprila, održana je treća po redu međunarodna specijalizovana izložba pasa, rase nemački ovčar.

  Foto: Zoran Bogaroški

  Suđenje je bilo povereno internacionalnom kinološkom sudiji iz Mađarske Biro Žoltu, koji je besprekorno obavio povereni mu posao.

  Foto: Zoran Bogaroški

  U katalogu su bila upisana 82 psa, među kojima su, pored pasa odgajivača iz Srbije, bili i oni u vlasništvu gostiju iz Mađarske, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, pa čak i tri psa koja su došla iz Nemačke.

  Foto: Zoran Bogaroški

  Od takmičara iz našeg regiona, veliki uspeh su postigli psi iz zrenjaninske odgajivačnice BOGHAUS, koji su u 9 različitih starosnih klasa osvojili 2 prva, 4 druga i 3 treća mesta, a pored toga, odgajivačka grupa BOGHAUS je u ukupnom plasmanu osvojila drugo mesto, a priplodnjak iz njihove odgajivačnice, PRINZ BOGHAUS, prezentovao je pobedničku grupu potomaka.

  Foto: Zoran Bogaroški

  – Ovo je zaista fantastičan start sezone za našu odgajivačnicu. Nismo se nadali da će baš svi psi koje smo prezentovali biti u plasmanu TOP 3 pasa u svojoj klasi. Naravno, mnogo rada, truda i odricanja uloženo je kako bismo na kraju uživali u uspesima naših pasa – rekla je za portal zrenjaninski.com Olivera Bogaroški, vlasnica odgajivačnice BOGHAUS iz Zrenjanina.

  Tekst i foto: Zoran Bogaroški

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Slobodno vreme