• Nedeljni horoskop za vremenski period od 22. do 29. aprila

  Evo šta kažu zvezde – šta nas čeka tokom narednih nedelju dana.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Nedeljni horoskop za vremenski period od 22. do 29. aprila
  Foto: Pixabay

   

  Informativni portal zrenjaninski.com objavljuje nedeljni horoskop za period od 22. do 29. aprila.

   

  Na kraju teksta pročitajte i koja će tri horoskopska znaka biti najsrećnija tokom iduće nedelje.

   

  OVAN

   

  LJUBAV: Vaša potreba za sigurnošću biće jaka gotovo cele ove nedelje. Zato će mnogi pristajati i na kompromise. Ipak, u dubini duše pospremićete neke svoje želje i nećete od njih odustati. Samo ih nećete pokazati. Imaćete poverenja u ono što dolazi.

   

   

  KARIJERA: Kako nedelja bude prolazila, postajaće sve jasnije da ovo što radite ima veći značaj nego što se činilo na početku. To će vas motivisati da radite još žešće i predanije. Ovakva prilika pojavljuje se retko, pa bi bila šteta ne iskoristiti je do kraja.

   

  ZDRAVLJE I SAVET: Ne rasipajte svoju energiju.

   

  BIK

   

  LJUBAV: Sad vam je potpuno jasno da volite i da vas vole. Jedino što se pitate dokle će to tako trajati. Ovo pitanje sada je suvišno, a vaše brige samo opterećuju sklad koji možete da živite. Od vas zavisi da li ćete se okrenuti ka svetlu ili ka tami.

   

  KARIJERA: Čini se kao da će svanuti, ali nikako da to dočekate. Već vas hvata nestrpljenje da pokažete šta sve znate. Još ove nedelje biće potrebno nešto da pripremite ili dovršite. Zato to učinite polako i sigurno. Kad su temelji dobri, kuća je čvrsta.

   

  ZDRAVLJE I SAVET: Zanemarite zavidnike i gunđala.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Diplon kada ili tuš kabina – kako da odaberete najbolje za vaše kupatilo?

   

  BLIZANCI

   

  LJUBAV: Vaš privatni život ovih dana će se vrteti oko vaših prijatelja. Kao da ćete zaboraviti da se može biti i udvoje i potpuno ćete se predavati boravku u grupi. Vaša najdraža osoba mogla bi to da vam zameri i da se oseća zanemareno.

   

  KARIJERA: Sa visina ćete se tokom ove nedelje polako spuštati na zemlju. Biće sve manje sanjarenja, a sve više prizemljenog posla, no ni taj vam neće biti neprijatan. Na radnom mestu će vladati red, rad i disciplina.

   

  ZDRAVLJE I SAVET: Budite iskreni prema svima, pa i prema sebi.

   

  RAK

   

  LJUBAV: Neki bi mogli da prolaze kroz iskušenje tajne ljubavne veze ili da svoju naklonost prema nekom skrivaju jer tako određuju društvena pravila ponašanja. U svakom slučaju, nećete se lako otvarati. Moralne nedoumice pratiće ovakvo stanje po cele dane.

   

  KARIJERA: Na poslu će vam i dalje ići dobro. Štaviše, pojačaćete kontakte i više se angažovati oko saradnika. Neki će otvoriti vrata novim osobama na poslu ili će oni sami biti pozvani nekud da rade. Izazovi će biti svakodnevni.

   

  ZDRAVLJE I SAVET: Učinite nešto za one kojima treba pomoć.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Šta je sve potrebno za jedno savršeno uređeno kupatilo

   

  LAV

   

  LJUBAV: Moguće je da ćete poći na kraći put ili izlet s voljenom osobom, a isti bi vam mogao ostati u lepom sećanju. Drugi će dočekati rođake koji će ih povezati s osobom za koju će se iskreno zainteresovati. Svi će biti među ljudima i s osmehom.

   

  KARIJERA: Tražićete nešto, ali ni sami nećete biti sigurni šta je to. Zbog toga ćete povremeno delovati zbunjeno, kako sebi, tako i svojim kolegama. Zastanite i prvo razmislite koji su vaši poslovni prioriteti i ciljevi. Izrazite se.

   

  ZDRAVLJE I SAVET: Ne zaboravite na rekreaciju.

   

  DEVICA

   

  LJUBAV: Saveti dobronamernih ljudi pomoći će vam da pregrmite ovo praznjikavo ljubavno razdoblje. Mnogi će posegnuti za nekom knjigom punom informacija gde će naći niz korisnih saveta za svoj privatni život. Primeniće ih tek kasnije kad budu s nekim.

   

  KARIJERA: Dosta poslova dolazi svom kraju. Pripremate se za analizu ili za zatvaranje poslovnih faza. Istovremeno se otvaraju i nove mogućnosti. Na vama je da pažljivo procenite šta vam zapravo odgovara. Ako treba ići u nešto novo, krenite.

   

  ZDRAVLJE I SAVET: Budite diplomata u svakoj situaciji.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Urban Pet osluškuje potrebe svojih potrošača: Uskoro besplatna dostava svih proizvoda!

   

  VAGA

   

  LJUBAV: Idućih dana vi ćete jednako uživati bilo kao samac s prijateljima, bilo udvoje s voljenom osobom. Nećete osećati pritisak da po svaku cenu morate da se zbližite s nekim. Bićete prilično indiferentni prema svima, ali s humorom.

   

  KARIJERA: Pregled proteklog perioda u vama budi nadu u druge, ali ne budi vaše samopouzdanje. Ipak, ovih dana ćete imati prilike da više pokažete i dokažete svoje radne sposobnosti. Zato ne oklevajte, nego zavrnite rukave i radite. Imate snage.

   

  ZDRAVLJE I SAVET: Pazite da se ne preforsirate.

   

  ŠKORPIJA

   

  LJUBAV: Pred vama su dani intenzivnijeg društvenog života. Gotovo da neće biti značajnije zabave ili društvenog mesta gde se nećete zateći. U ovakvim okolnostima vrlo lako ćete naći nekog za svoju dušu ako ste još sami, ali vaše srce neće biti baš ispunjeno.

   

  KARIJERA: Uslediće podrška drugih za ono što radite, ali uz nju će doći i potreba da odreagujete ili iskritikujete celu stvar. Nemojte to da činite. Proći ćete daleko bolje ako se suzdržite od komentara. Imajte to na umu.

   

  ZDRAVLJE I SAVET: Želite li skupljati med, ne udarajte po košnici.

   

  PROČITAJTE JOŠ: FOTO: Kako sa 1.000 dinara da osvojite gotovo ŠEST MILIONA? Pitajte ovog KRALJA KLAĐENJA i eksperta za fudbal!

   

  STRELAC

   

  LJUBAV: Dobar razvoj ljubavnih događaja koji niste očekivali ohrabriće vas da organizujete odlazak na neko zanimljivo mesto za sebe i voljenu osobu. Biće to užitak kako za vas, tako i za drugu stranu. Oni koji su još sami na putu sreću ljubav.

   

  KARIJERA: Vaši nadređeni ovih dana bi mogli da odigraju važnu ulogu u vašem napredovanju. Verovatno će odlučivati o nečemu što će imati uticaja baš na vas. Moguće je da ćete i vi sami dobiti priliku za napredovanjem. Potrudite se i budite profesionalni.

   

  ZDRAVLJE I SAVET: Zanemarite sitnice i prigovaranja.

   

  JARAC

   

  LJUBAV: Ako ste još sami, bićete preduzimljivi i aktivni u traženju svoje srodne duše. Neće vam biti teško da odete na kraj sveta da nađete ono što tražite. Oni koji su već u vezama iznenađivaće voljenu osobu predlozima punim aktivnosti i dinamike.

   

  KARIJERA: Kako nedelja bude odmicala, postajaće sve jasnije da vi imate sposobnost i stručnost koja se sada traži. Mnogi će pokazati na vas i reći kako ste baš vi osoba koju treba angažovati. Ali taj angažman neće doći glatko jer treba sarađivati.

   

  ZDRAVLJE I SAVET: Budite taktični.

   

  PROČITAJTE JOŠ: VIDEO: „Građanski rat: Svakom carstvu dođe kraj“ je najskuplji akcioni film Aleksa Garlanda

   

  VODOLIJA

   

  LJUBAV: Činiće vam se kao da nije pravo vreme za ljubav. Bićete u pravu, ali i ovi dani mogu doneti nešto od razvoja ako definišete svoja ljubavna očekivanja. Zato se usredsredite na sebe i provedite malu unutrašnju analizu. Preispitajte se malo dublje.

   

  KARIJERA: Kako nedelja bude odmicala, sve više ćete želeti predah ili čak da pođete na godišnji odmor. Oni koji to ne mogu, verovatno će morati da se angažuju oko nekih zaostalih poslova za koje su već odavno mislili da su gotovi. To će ih pomalo iznervirati.

   

  ZDRAVLJE I SAVET: Vežbajte koncentraciju.

   

  RIBE

   

  LJUBAV: Verovatno ćete pomalo otupeti za ljubav ili za zahteve druge strane. Ona vas neće najbolje razumeti, ali ne pokušavajte da objašnjavate kako se osećate. Najviše zato jer je ovo ipak prolazna faza. Budite mirni i nađite načina da se prilagodite.

   

  KARIJERA: Pred vama je dobra prilika za razvoj karijere ili za usavršavanje u struci. Bez obzira na spoljašnje okolnosti, prihvatite ono što vam se nudi i krenite u osvajanje novih iskustava. Proširićete horizonte, a nešto ćete i zaraditi.

   

  ZDRAVLJE I SAVET: Malo usporite sa sportom.

   

  NAJSREĆNIJI ZNAKOVI OVE NEDELJE: Bik, Ovan, Lav

   

  Novi nedeljni horoskop možete da pratite svake nedelje na informativnom portalu zrenjaninski.com.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Slobodno vreme