• VIDEO: „Građanski rat: Svakom carstvu dođe kraj“ je najskuplji akcioni film Aleksa Garlanda

  Od četvrtka, 18. aprila, u bioskopu CineStar Zrenjanin možete da pogledate akciju „Građanski rat: Svakom carstvu dođe kraj“, horor „Bezgrešna“, animirani film „Nojeva barka: Mjuzikl avantura“ i dramu „Anatomija pada“.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  VIDEO: „Građanski rat: Svakom carstvu dođe kraj“ je najskuplji akcioni film Aleksa Garlanda
  Građanski rat: Svakom carstvu dođe kraj

   

  Građanski rat: Svakom carstvu dođe kraj

   

  „Građanski rat: Svakom carstvu dođe kraj“ je uzbudljiva adrenalinska akcija koja nas vodi kroz razjedinjenu Ameriku bliske budućnosti, a koja balansira na tankoj ivici velikih sukoba.

   

   

  Do sada najskuplji akcioni film reditelja Aleksa Garlanda i studija A24, sa zvezdanom postavom koju čine Zlatnim globusom nagrađena Kirsten Danst, zvezda „Narcosa“ Vagner Moura, Stiven MekKinli Henderson, Nik Oferman, Džesi Plemons i Kejli Speni.

   

  Radnja prati grupu novinara u bliskoj budućnosti, koji kreću na putovanje kroz SAD usred sve intenzivnijeg građanskog rata koji je zahvatio celu zemlju. Tokom svog putovanja nailaze na nekoliko po život opasnih izazova.

   

  Istovremeno, Vlada SAD se pretvara u distopijski režim, a radikalne grupe učestvuju u političkom nasilju.

   

  Film se prikazuje u terminima od 18.10 i 20 časova.

   

   

  Bezgrešna

   

  Samostanski horor sa Sidni Svini, zvezdom serije „Euphoria“, u glavnoj ulozi!

   

  Cecilija, duboko religiozna žena, započinje novo poglavlje u svom životu, kad je s velikim entuzijazmom dočekaju u predivnom i slavnom italijanskom samostanu. Na prvi pogled, samostan izgleda kao oaza spokoja, a Cecilija je srećna što može da doprinese zajednici koja ju je srdačno prihvatila. Međutim, njen san o mirnom životu brzo se pretvara u noćnu moru dok otkriva užasne tajne unutar samostanskih zidina.

   

  Film možete da pogledate u terminima od 20.15 i 22.10 časova.

   

   

  Nojeva barka: Mjuzikl avantura

   

  „Nojeva barka“ predstavlja zabavan i originalan pristup jednoj od najpoznatijih epskih priča svih vremena, sa ljupkom kombinacijom humora, šarma i simpatičnih likova.

   

  Film prati dva miša, harizmatičnog pesnika sa užasnom tremom na pozornici i talentovanog i šarmantnog gitaristu. Kada počnu kiše, samo jedan mužjak i jedna ženka svake vrste smeju da uđu u Nojevu barku. Uz pomoć lukave bubašvabe i sreće koja im se nasmešila, Vini i Tito uspevaju da neprimetno uđu u barku i zajedno spreče sukob između mesoždera i biljojeda.

   

  U isto vreme, životinje izvode niz klasičnih pesama inspirisanih poznatim pesnikom Vinisijusom de Moraesom. Mogu li ovi talentovani skriveni putnici da muzikom razbiju napetost i pomognu ovim zatvorenim stvorenjima da prežive zajedno 40 dana i 40 noći?

   

  Film se radnim danima prikazuje od 16 sati, a za vikend i od 11.45 i 14 časova.

   

   

  Anatomija pada

   

  Nemačka književnica Sandra i njen suprug Semjuel, Francuz, žive povučenim životom na francuskim Alpima, zajedno sa jedanaestogodišnjim sinom Danijelom. U trenutku kada ispod njhove kolibe pronađu Semjuela mrtvog u snegu, policija postavlja pitanje da li je reč o samoubistvu ili se ipak dogodilo ubistvo.

   

  Film se prikazuje od 21.30 časova.

   

   

  Na repertoaru bioskopa CineStar Zrenjanin nalaze se i sledeći filmovi: „Pogrešan spoj“, „Zbog tebe“, „Isterivači duhova: Ledena pretnja“, „Radnička klasa ide u pakao“, „Prvo predskazanje“, „Monkey Man“, „Godzila x Kong: Novo carstvo“, „Vau Vau zvezda 2“, „Poslednji strelac“, „Dina: Drugi deo“, „Baba Jaga“, „Kung Fu Panda 4“ i „Družina iz džungle 2: Svetska turneja“.

   

  Kompletan repertoar bioskopa CineStar Zrenjanin, kao i cene ulaznica, možete POGLEDATI OVDE.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Slobodno vreme