• Smanjen pritisak vode u vodovodnoj mreži na teritoriji celog grada

  U četvrtak, 1. novembra, u periodu od 16 do 18 časova, JKP „Vodovod i kanalizacija“ obavljaće neophodne radove na svojim trafostanicama koje obezbeđuju električnu energiju za rad bunarskih pumpi na izvorištu odakle se grad snabdeva vodom.   Dok budu trajali ti radovi deo bunara će biti van funkcije, što će dovesti do smanjenog pritiska vode […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Smanjen pritisak vode u vodovodnoj mreži na teritoriji celog grada

  U četvrtak, 1. novembra, u periodu od 16 do 18 časova, JKP „Vodovod i kanalizacija“ obavljaće neophodne radove na svojim trafostanicama koje obezbeđuju električnu energiju za rad bunarskih pumpi na izvorištu odakle se grad snabdeva vodom.

   

  Dok budu trajali ti radovi deo bunara će biti van funkcije, što će dovesti do smanjenog pritiska vode u vodovodnoj mreži na teritoriji celog grada, a na višim spratovima u objektima kolektivnog stanovanja moguće je da dođe i do prekida vodosnabdevanja.

   

  Odmah po završetku radova na trafostanicama i puštanja električne energije u sistem uslediće postepena stabilizacija pritiska vode u mreži, i u narednih pola sata biće uspostavljeno uredno i stabilno vodosnabdevanje na teritoriji celog grada.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Servisne informacije