• Rad službi JKP „Vodovod i kanalizacija“ tokom praznika

  Za vreme uskršnjih praznika, šalteri Službe informisanja za predaju zahteva i info-pult, kao i blagajna u zgradi JKP „Vodovod i kanalizacija“ u Petefijevoj 3, u Zrenjaninu, neće raditi u petak, 6. aprila, i ponedeljak, 9. aprila.   Tih dana neće raditi ni ostala naplatna mesta ovog preduzeća.   Korisnicima je za prijavu kvarova na javnoj […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Rad službi JKP „Vodovod i kanalizacija“ tokom praznika

  Za vreme uskršnjih praznika, šalteri Službe informisanja za predaju zahteva i info-pult, kao i blagajna u zgradi JKP „Vodovod i kanalizacija“ u Petefijevoj 3, u Zrenjaninu, neće raditi u petak, 6. aprila, i ponedeljak, 9. aprila.

   

  Tih dana neće raditi ni ostala naplatna mesta ovog preduzeća.

   

  Korisnicima je za prijavu kvarova na javnoj mreži 24 časa dostupan telefon dispečerske službe preduzeća 534-097, a za njihovo otklanjanje dežuraće ekipe održavanja vodovodne i kanalizacione mreže.

   

  Od utorka, 10. aprila, sva naplatna mesta i svi šalteri u Petefijevoj 3 radiće po ustaljenom radnom vremenu.

   

  Svim sugrađanima koji Uskrs praznuju po julijanskom kalendaru JKP „Vodovod i kanalizacija“ želi srećne uskršnje praznike.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Servisne informacije