• Prekid vodosnabdevanja u delovima grada zbog izgradnje mernih mesta

  JKP „Vodovod i kanalizacija“ iz Zrenjanina je za četvrtak, 8. decembar, najavilo prekid vodosnabdevanja u delovima grada. Do prekida će doći jer će ovo preduzeće izvoditi radove na izgradnji tri merna mesta, jednog u Mesnoj zajednici „Zeleno polje“ i dva na teritoriji MZ „Dositej Obradović“.   – U pitanju su kompleksni radovi na glavnom vodu […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Prekid vodosnabdevanja u delovima grada zbog izgradnje mernih mesta

  JKP „Vodovod i kanalizacija“ iz Zrenjanina je za četvrtak, 8. decembar, najavilo prekid vodosnabdevanja u delovima grada. Do prekida će doći jer će ovo preduzeće izvoditi radove na izgradnji tri merna mesta, jednog u Mesnoj zajednici „Zeleno polje“ i dva na teritoriji MZ „Dositej Obradović“.

   

  – U pitanju su kompleksni radovi na glavnom vodu vodovodne mreže. Oni obuhvataju zamenu dela cevi glavnog voda, kao i ugradnju mernog uređaja i opreme kojima će merna mesta biti povezano sa SKADA sistemom za daljinsko upravljanje i kontrolu – objašnjava Siniša Gajin, rukovodilac Službe informisanja i poslovnih komunikacija u JKP „Vodovod i kanalizacija“.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Novogodišnja ponuda: Prodaje se trosoban stan u novogradnji (Foto)

   

  U pitanju su radovi na glavnom vodu, gde je optimalno vreme potrebno za njihovo obavljanje oko osam sati. Stoga je planirano da radovi, zbog kojih će uslediti prekid vodosnabdevanja, traju od 9 do 16 časova.

   

  U vremenu izvođenja radova bez vode će biti teritorije mesnih zajednica „Zeleno polje“, „Dositej Obradović“ (naselja D2 i D3, ulice na potezu Beogradska – Pere Dobrinovića – Dr Laze Kostića – Dositeja Obradovića, naselje Šećerana i Vardarska ulica do Mužljanskog mosta), „Dolja – Crni šor“, Pančevačka ulica i radna zona Jugoistok 1 i 2.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Proslavite Novu godinu uz fantastičnu muziku i atmosferu!

   

  – Odmah po završetku radova voda će biti puštena u mrežu i u narednih 30 minuta doći će do normalizacije vodosnabdevanja u delovima grada koji će biti bez vode. Ukoliko radovi budu završeni pre predviđenog roka, ranije će biti obezbeđeno uredno vodosnabdevanje. U slučaju loših vremenskih uslova, radovi će biti odloženi – napominje Gajin.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Servisne informacije