• Počelo redovno očitavanje vodomera u gradu i naseljenim mestima

  Ovih dana poslednji put se za ovu godinu očitavaju vodomeri svih korisnika na teritoriji grada i osam naseljenih mesta.   Ekipe “Vodovoda” su na terenu svakog radnog dana od 8 do 14 časova a obaveza korisnika je da omoguće pristup vodomeru.   Očitavanje vodomera, poslednje u ovoj godini, trajaće do 25. septembra, a posle kraćeg […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Počelo redovno očitavanje vodomera u gradu i naseljenim mestima

  Ovih dana poslednji put se za ovu godinu očitavaju vodomeri svih korisnika na teritoriji grada i osam naseljenih mesta.

   

  Ekipe “Vodovoda” su na terenu svakog radnog dana od 8 do 14 časova a obaveza korisnika je da omoguće pristup vodomeru.

   

  Očitavanje vodomera, poslednje u ovoj godini, trajaće do 25. septembra, a posle kraćeg prekida zbog podele septembarskih računa, očitavanje će se nastaviti 10. oktobra.

   

  Vodomeri će se očitavati u Zrenjaninu, Banatskom Despotovcu, Kleku, Botošu, Čenti, Knićaninu, Stajićevu, Belom Blatu i delu Melenaca.

   

  Kod korisnika koji ne budu kod kuće prilikom dolaska čitača, ili gde nije moguće obaviti očitavanje, biće ostavljeno pismeno obaveštenje o poseti sa brojevima telefona na koje mogu da jave stanje svojih vodomera.

   

  Pošto je u pitanju poslednje ovogodišnje redovno očitavanje vodomera, na osnovu kog će se formirati akontacije za mesečna zaduženja tokom zimskog perioda kada nema očitavanja, iz “Vodovoda” apeluju na korisnike da postupe po primljenom obaveštenju, jave stanje vodomera ili na telefon 535-773 dogovore posetu čitača ukoliko ne mogu sami da očitaju vodomer.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Servisne informacije