• Počela podela septembarskih računa za usluge „Vodovoda i kanalizacije“

  U utorak, 2. oktobra, počela je podela septembarskih računa za usluge JKP „Vodovod i kanalizacija“ i planirano je da se ona u gradu završi do 11. oktobra, a za sela računi su dostavljeni pošti radi dalje distribucije na adrese korisnika.   Na računima za septembar korisnici široke potrošnje su zaduženi na osnovu očitanog stanja (tamo […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Počela podela septembarskih računa za usluge „Vodovoda i kanalizacije“

  U utorak, 2. oktobra, počela je podela septembarskih računa za usluge JKP „Vodovod i kanalizacija“ i planirano je da se ona u gradu završi do 11. oktobra, a za sela računi su dostavljeni pošti radi dalje distribucije na adrese korisnika.

   

  Na računima za septembar korisnici široke potrošnje su zaduženi na osnovu očitanog stanja (tamo gde je obavljeno očitavanje tokom septembra), akontativno ili na osnovu javljenog stanja – što je jasno naznačeno na prednjoj strani računa – dok su korisnici u objektima kolektivnog stanovanja (kućni saveti) i privredni subjekti zaduženi na osnovu očitanog stanja. Računi za septembar dospevaju na naplatu 20. oktobra.

   

  Bez naplate provizije korisnici račune mogu platiti na jednom od osam naplatnih mesta u gradu.

   

  Sredinom oktobra, odmah po završetku podele septembarskih računa, nastaviće se poslednje ovogodišnje redovno očitavanje vodomera korisnika u gradu i selima, o čemu će javnost blagovremeno biti obaveštena.

   

  Reklamacije na račun za septembar korisnici mogu podneti najkasnije do 20. oktobra, a reklamacije podnete nakon tog datuma neće se razmatrati i biće odbačene kao neblagovremene.

   

  Korisnici reklamacije mogu podneti lično na šalteru u Gimnazijskoj 16 u Zrenjaninu, poslati poštom na adresu: JKP „Vodovod i kanalizacija“, Petefijeva 3, 23000 Zrenjanin sa naznakom REKLAMACIJA – SLUŽBA INFORMISANJA, ili mejlom na info@vikzr.rs

   

  Kod reklamacija poslatih poštom ili mejlom obavezno je da korisnici navedu ime i prezime, adresu i kontakt telefon.

   

  Za sve potrebne informacije korisnicima je na raspolaganju besplatna korisnička info linija 0800/024-023 (radnim danima od 7 do 15 časova).

   

  Prijavu stanja vodomera korisnici, koji to žele, mogu obaviti u periodu između 2o. i 25. oktobra.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  1. Kad smo već kod komunalnih tema zanima me koliko mesečno pasa lutalica sa ulica ukloni zoohigijena ? Koliko mesečno a koliko godišnje i ko to plaća ?

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Servisne informacije