• NOVI ROK ZA PODNOŠENJE REKLAMACIJA „VODOVODU“

  ZRENJANIN – JKP „Vodovod i kanalizacija“ je obavestilo korisnike da se reklamacije na deo računa objedinjene naplate, koji se odnosi na usluge koje pruža ovo preduzeće, odnosno na utvrđeni obim pružene usluge, kao i na obračun i naplatu, mogu podneti pismenim putem najkasnije do 20-tog u mesecu, svakog radnog dana od 7 do 15 časova. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  ZRENJANIN – JKP „Vodovod i kanalizacija“ je obavestilo korisnike da se reklamacije na deo računa objedinjene naplate, koji se odnosi na usluge koje pruža ovo preduzeće, odnosno na utvrđeni obim pružene usluge, kao i na obračun i naplatu, mogu podneti pismenim putem najkasnije do 20-tog u mesecu, svakog radnog dana od 7 do 15 časova. Ovo je moguće učiniti na šalteru za prijem reklamacija i drugih zahteva korisnika u prizemlju upravne zgrade „Vodovoda i kanalizacije“, u Petefijevoj 3, u Zrenjaninu. Sve reklamacije podnete nakon tog datuma biće odbačene kao neblagovremene i neće se uzimati u razmatranje.

  vodovod-2

  – Od februara ove godine celokupan rad sa korisnicima naših usluga poveren je Službi informisanja i poslovnih komunikacija, objedinjen je na jednom mestu i usklađen propisima i rokovima definisanim Zakonom o zaštiti potrošača i Odlukom o snabdevanju vodom za piće, prečišćavanju i odvođenju atmosferskih i otpadnih voda koju je donela Skupština grada Zrenjanina – objašnjava Siniša Gajin, rukovodilac Službe informisanja i poslovnih komunikacija u JKP „Vodovod i kanalizacija“. – Skupštinska Odluka predviđa u članu 41. da je rok za podnošenje reklamacije 10 dana od dana prijema računa, ali smo mi, u želji da svim korisnicima izađemo u susret, bez obzira na datum prijema računa, i damo im dovoljno vremena da odreaguju ukoliko misle da je to potrebno, definisali da poslednji rok bude datum dospeća računa na naplatu, odnosno pomenuti 20-ti u mesecu.

  Za podnošenje reklamacije potrebna je izjava korisnika sa razlozima podnošenja reklamacije, koju mogu doneti ili popuniti na samom šalteru, i kopija računa na koji ulažu reklamaciju.

  Korisnik će dobiti prilikom predaje reklamacije jedan primerak zahteva sa jedinstvenim brojem predmeta kao dokaz da je reklamacija ušla u proceduru rešavanja, a preduzeće će odgovoriti u skladu sa definisanim rokovima od 8, odnosno 15 dana od dana podnošenja reklamacije.

  – Želeći da izađemo u susret korisnicima, pre svega onima koji su zaposleni u prepodnevnim časovima i onima koji žive u selima, kao i starim i nemoćnim licima, obezbedili smo mogućnost da se reklamacije pošalju i poštom na adresu JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin, Petefijeva 3, Zrenjanin sa naznakom „ZA SLUŽBU INFORMISANJA“ i putem i-mejla na info@vikzr.rs. U oba slučaja potrebno je uz izjavu priložiti i kopiju računa, odnosno poslati skeniran račun, i navesti ime i prezime, adresu, mesto i kontakt telefon. Na kućnu adresu korisnika stići će primerak zahteva kao dokaz da je reklamacija ušla u proceduru rešavanja – ističe Gajin.

  Uz molbu korisnicima da poštuju predviđeni rok za podnošenje reklamacija, JKP „Vodovod i kanalizacija“ obaveštava ih i da sve druge zahteve (molbe, žalbe…) mogu podneti svakog radnog dana od 7 do 15 časova na pomenutom šalteru 1 ili putem pošte ili navedene i-mejl adrese.

  Sve neophodne informacije korisnici mogu dobiti i putem besplatne korisničke info linije 0800/ 023 – 024 svakog radnog dana u periodu od 7 do 15 časova.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Servisne informacije