• Nakon pet sati rada na terenu sanirana dva kvara na vodovodnoj mreži

  Sinoć oko 23 časa, nakon pet sati neprekidnog rada na terenu, radnici JKP „Vodovod i kanalizacija“ uspeli su da saniraju dva kvara na vodovodnoj mreži u ulici Koče Kolarova, na Lesnini.   Odmah po okončanju radova voda je puštena u mrežu. Time je obezbeđeno uredno vodosnabdevanje stambenih zgrada u neposrednoj blizini kvara koje su, nešto […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Nakon pet sati rada na terenu sanirana dva kvara na vodovodnoj mreži

  Sinoć oko 23 časa, nakon pet sati neprekidnog rada na terenu, radnici JKP „Vodovod i kanalizacija“ uspeli su da saniraju dva kvara na vodovodnoj mreži u ulici Koče Kolarova, na Lesnini.

   

  Odmah po okončanju radova voda je puštena u mrežu. Time je obezbeđeno uredno vodosnabdevanje stambenih zgrada u neposrednoj blizini kvara koje su, nešto posle 19 časova, ostale bez vode.

   

  Podsetimo, u popodnevnim časovima, za vreme trajanja zabrane kretanja, započeli su radovi na sanaciji kvara na vodovodnoj mreži. Nakon uklanjanja velike količine betonskih površina oko mesta kvara, i obavljenih iskopavanja, započeta je sanacija kvara.

   

  U tom momentu, nešto posle 19 časova, a zbog potreba izvođenja radova, prekinuto je vodosnabdevanje. Bez vode su ostale zgrade u neposrednom okruženju mesta kvara.

   

  Pročitajte još: Od sutra sve toplije, u petak temperatura do 24 stepena

   

  Tokom sanacije otkriveno je novo curenje u neposrednoj blizini samog mesta kvara. Stoga su paralelno sa pomenutim radovima usledila nova raskopavanja i uklanjanje novih količina betonskih površina kako bi se stvorili uslovi za sanaciju i tog kvara.

   

  Na samom mestu novootkrivenog kvara i u njegovoj bližoj okolini nalazila se podzemna instalacija „Gradske toplane“ i „Telekoma“. To je dodatno otežavalo ionako složene radove na njegovoj sanaciji.

   

  „Uz veliko zalaganje zaposlenih, sve prepreke su uspešno otklonjene. Nešto pre 23 časa radovi su završeni, voda je puštena u mrežu i obezbeđeno je uredno vodosnabdevanje za one stambene zgrade na Lesnini koje su bile bez vode. „Vodovod i kanalizacija“ se još jedanput zahvaljuje svim stanovnicima Lesnine, koji su bili bez vode, na strpljenju i razumevanju“, navodi se u saopštenju ovog preduzeća.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Servisne informacije