• Čontikarska ulica će narednih mesec dana biti zatvorena za saobraćaj

  Čontikarska ulica u Zrenjaninu će narednih mesec dana biti zatvorena za saobraćaj, saopšteno je danas iz JKP „Vodovod i kanalizacija“.   Ulica će biti zatvorena za saobraćaj od 4. septembra do 4. oktobra, zbog radova na izgradnji priključaka koji vode od novoizgrađene ulične vodovodne mreže do šahtova objekata.   PROČITAJTE JOŠ: Ovde su radili drugovi […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Čontikarska ulica će narednih mesec dana biti zatvorena za saobraćaj

  Čontikarska ulica u Zrenjaninu će narednih mesec dana biti zatvorena za saobraćaj, saopšteno je danas iz JKP „Vodovod i kanalizacija“.

   

  Ulica će biti zatvorena za saobraćaj od 4. septembra do 4. oktobra, zbog radova na izgradnji priključaka koji vode od novoizgrađene ulične vodovodne mreže do šahtova objekata.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Ovde su radili drugovi Kosta i Rajko, odani borci radničke klase

   

  „U okviru rekonstrukcije vodovodne mreže na potezu Karađorđev trg, naše preduzeće će u ponedeljak, 4. septembra, započeti radove na izgradnji vodovodnih priključaka u Čontikarskoj ulici koji vode od novoizgrađene vodovodne mreže do šahtova svih objekata u toj ulici. Zbog izvođenja radova, Čontikarska ulica, koja je jednosmerna, biće od 4. septembra do 4. oktobra zatvorena za saobraćaj iz pravca Sarajevske i Kaćanske ulice. Kretanje motornih vozila, u skladu sa radovima na terenu, biće omogućeno samo stanovnicima pomenute ulice“, kažu u JKP „Vodovod i kanalizacija“.

   

  Radovi na izgradnji priključka obuhvataju kopanje rova koji vodi od novoizgrađenog uličnog voda do šahta objekta korisnika, postavljanje nove vodovodne cevi priključka i njeno spajanje na ulični vod i na unutrašnju mrežu korisnika u vodovodnom šahtu.

   

  „Pozivamo korisnike da omoguće ulazak u dvorišta radnicima JKP „Vodovod i kanalizacija“ i pristup vodovodnim šahtovima, kao i da očiste šahtove od svega što bi otežalo ili onemogućilo povezivanje novog vodovodnog priključka na mrežu“, dodaje se u saopštenju.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Zbog izvođenja radova, postoji mogućnost da dođe do povremenih kraćih prekida vodosnabdevanja u Čontikarskoj ulici.

   

  Ovog 1. septembra u „Ogrevu“ počinje nova nedeljna akcija!

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Servisne informacije