• Ovog 1. septembra u „Ogrevu“ počinje nova nedeljna akcija!

  Početak septembra obeležava početak nove školske godine. Neko možda ovih dana ima valjan razlog za proslavu. A u „Ogrevu“ ovog 1. septembra počinje nova nedeljna akcija.   Mnogi kupci su se već uverili u novu, ekskluzivnu ponudu koju je „Keramika Jovanović“ uvrstila u ponudu u renoviranom prodajnom objektu na Lazarevačkom drumu.   PROČITAJTE JOŠ: Gomex […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Ovog 1. septembra u „Ogrevu“ počinje nova nedeljna akcija!

  Početak septembra obeležava početak nove školske godine. Neko možda ovih dana ima valjan razlog za proslavu. A u „Ogrevu“ ovog 1. septembra počinje nova nedeljna akcija.

   

  Mnogi kupci su se već uverili u novu, ekskluzivnu ponudu koju je „Keramika Jovanović“ uvrstila u ponudu u renoviranom prodajnom objektu na Lazarevačkom drumu.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Gomex otvorio novu prodavnicu u Pančevu i renovirani market u Mužlji (Foto)

   

  Za sve vas koji do sada još uvek niste krenuli sa projektom renoviranja ili gradnje iskreno preporučujemo „Ogrev“. Kod njih ćete, pored akcijskih artikala, zaista pronaći sve za vašu kuću ili stan, od poda do krova, ali i za dvorište.

   

  Da li je kupatilo na redu da se uredi? Ukoliko je tako, onda su italijanski modeli pločica formata 260x120cm, kupatilski nameštaj modernih boja i set baterija sa tušem u crnoj boji pravi izbor za sofisticiran i moderan kupatilski ambijent.

   

  Drugi, značajan deo asortimana u prodajnim objektima „Ogreva“ čine artikli neophodni za građevinske radove. Iz tog segmenta izdvajamo mineralnu vunu, sobna vrata različitih dimenzija, OSB ploče, blok za zidanje i komplet za DEMIT fasadu sa stiroporom debljina: 5cm, 8cm i 10cm.

   

  „Za kupovinu ogrevnog materijala nikada nije ni dovoljno rano, a ni previše kasno. Za kotlove, ali i peći na loženje obezbedili smo više vrsta briketa, pelet A1 i A2, kao i drvo u paleti (restlovi bukve)“, poručuju iz prodajnog objekta „Ogreva“.

   

  Zapratite „Ogrev“ na Fejsbuku, ukoliko to niste učinili do sada. Tako ćete ostati informisani o akcijama i novitetima iz njegove ponude.

   

  Lokacije prodajnih objekata su, verujemo, svima već dobro poznate. Ipak, da podsetimo: Lazarevački drum 13, Železnička ulica bb i u Melencima.

   

  ogrev nedeljna akcija

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing