• Ceo grad će ostati bez vode zbog radova koje izvodi Elektrodistribucija

  Prema najavi Elektrodistribucije Zrenjanin, planirani su radovi na trafostanici koja obezbeđuje električnu energiju trafostanicama JKP „Vodovod i kanalizacija“, a sa kojih se napajaju bunarske pumpe na izvorištu odakle se grad snabdeva vodom.   Radovi Elektrodistribucije planirani su za petak, 18. maj, u vremenu od 8 do 12.30 časova, i u tom periodu će doći do prekida […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Ceo grad će ostati bez vode zbog radova koje izvodi Elektrodistribucija

  Prema najavi Elektrodistribucije Zrenjanin, planirani su radovi na trafostanici koja obezbeđuje električnu energiju trafostanicama JKP „Vodovod i kanalizacija“, a sa kojih se napajaju bunarske pumpe na izvorištu odakle se grad snabdeva vodom.

   

  Radovi Elektrodistribucije planirani su za petak, 18. maj, u vremenu od 8 do 12.30 časova, i u tom periodu će doći do prekida snabdevanja električnom energijom, što će dovesti do prekida rada bunarskih pumpi, a samim tim i do prekida vodosnabdevanja na teritoriji celog grada, najavilo je JKP „Vodovod i kanalizacija„.

   

  Nakon završetka radova Elektrodistribucije i ponovnog puštanja trafostanice u rad, u narednih 30 minuta doći će do postepene normalizacije vodosnabdevanja na teritoriji celog grada. U pitanju je vreme koje je potrebno da se postigne pun kapacitet rada bunarskih pumpi i stabilizuje pritisak vode u gradskoj vodovodnoj mreži.

   

  Prema najavama Elektrodistribucije, u slučaju loših vremenskih uslova, radovi se odlažu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 2

  1. OVO NEMA NI U AFRICI!!!
   DA, GRAD OD 80.000 STANOVNIKA OSTANE BEZ VODE!!!
   TREBA DONETI ZAKON, DA SNABDEVAČ EL. ENERGIJOM, NE SME, TAKO NEŠTO DA URADI, NEGO, DA JE DUŽAN DA OBEZBEDI REZERVNO NAPAJANJE, ZA VREME VRŠENJA OVAKVOG REMONTA!!!
   DOZOVIMO SE VEĆ JEDNOM PAMETI I UČINIMO TAJ KORAK, RADI NORMALNOG ŽIVLJENJA!!!
   NIJE ELEKTRODISTRIBUCIJA „JAČA“ OD NAS, ILI SU IZABRANI UPRAVLJAČI DRŽAVE, BEZ MOĆI!!!
   JEDAN POKRETNI-MOBILNI AGREGAT BI, ZA SVA VREMENA, REŠIO TAJ PROBLEM I U SVIM SELIMA, OKO GRADA, KADA SU RADOVI OKO VODOZAHVATA I TREBALO BI GA I ŠIRE KORISTITI!!!
   SAMO TREBA DOGOVOR-RADITI!
   PREKOR IZ ELEMIRA!

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Servisne informacije