• ZRENJANIN LEPO PREDSTAVLJEN NA NOVOSADSKOM SAJMU POLJOPRIVREDE

  ZRENJANIN – Grupa od pedeset poljoprivrednika sa područja GradaZrenjanina, kao i gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić sa saradnicima, posetili su 84. Međunarodni poljoprivredni sajam u NovomSadu.   Tokom posete gradonačelnik Janjić potpisao je Protokol o poslovnoj saradnji, sa generalnim direktorom Novosadskog sajma Slobodanom Cvetkovićem. Gradonačelnik je, takođe, obišao štandove kompanije Konzul, koja je deo Ameropa-Mastera, zatim […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  ZRENJANIN LEPO PREDSTAVLJEN NA NOVOSADSKOM SAJMU POLJOPRIVREDE

  ZRENJANIN – Grupa od pedeset poljoprivrednika sa područja GradaZrenjanina, kao i gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić sa saradnicima, posetili su 84. Međunarodni poljoprivredni sajam u NovomSadu.

   

  sajam poljo
  Potpisivanje protokola o saradnji
  Tokom posete gradonačelnik Janjić potpisao je Protokol o poslovnoj saradnji, sa generalnim direktorom Novosadskog sajma Slobodanom Cvetkovićem. Gradonačelnik je, takođe, obišao štandove kompanije Konzul, koja je deo Ameropa-Mastera, zatim zrenjaninske kompanije O&M inženjering,štand Almeksa i “Fruškogorske”.

  Grad Zrenjanin omogućio je organizovanu posetu sajmu, kako bi primarnim proizvođačima omogućila da se upoznaju sa najnovijim dostignućima u poljoprivredi.

  Po oceni mnogih, jedan od najlepših događaja na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu svakako je Dan stočara, koji godinama unazad, okupljao dgajivače, stočare, ali i radoznalu publiku.

   

  sajam poljo
  Velike mašine uvek atrakcija sajma.

   

  Ove godine na “Manježu” Novosadskog sajma održana je i prva aukcija stoke, a Grad zrenjanin bio je pokrovitelj tog događaja.

  Prepoznali smo važnost te aukcije i zbog toga smo hteli da budemo pokrovitelji. Mnogo toga smo uradili za naše stočare proteklih godina,83 visoko kvalitetna grla simentalske rase poklonili smo našim stočarima, pre svega manjim proizvođačima i mislimo da je to dobar potez.

  Očekujemo da ćemo uskoro početi sa podelom ženske teladi drugim proizvođačima, a ono što je za nas važno jeste dobar odjek kod naših poljoprivrednika istakao je gradonačelnik Janjić.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Poljoprivreda