• Za samo sat vremena više hiljada građana podržalo listu „Aleksandar Vučić – Zrenjanin sutra“

    Gradski odbor Srpske napredne stranke sinoć je, zajedno sa svojim koalicionim partnerima, prvi Gradskoj izbornoj komisiji u Zrenjaninu predao potpise podrške listi kandidata za odbornike u Skupštini grada.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Za samo sat vremena više hiljada građana podržalo listu „Aleksandar Vučić – Zrenjanin sutra“
    Foto: SNS

     

    Zrenjaninski naprednjaci ističu da je predaji kandidature prethodilo prikupljanje potpisa u okviru kojih je za samo sat vremena, na mnogobrojnim punktovima u gradu i selima, više hiljada Zrenjaninaca dalo svoj potpis podrške izbornoj listi „Aleksandar Vučić – Zrenjanin sutra“ na predstojećim lokalnim izborima.

     

    Gradski odbor Srpske napredne stranke u Zrenjaninu je saopštio da će na lokalnim izborima, zakazanim za 2. jun, nastupiti u najširem bloku, što je potvrđeno i potpisivanjem koalicionog sporazuma.

     

    Ovu koaliciju čine Srpska napredna stranka, Socijalistička partija Srbije, Socijaldemokratska partija Srbije, Partija ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije, Srpska radikalna stranka, Pokret socijalista i Srpska stranka Zavetnici.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Ujedinila se opozicija u Zrenjaninu i najavila izlazak na lokalne izbore

     

    Predsednik Gradskog odbora SNS Simo Salapura je rekao da je sporazum sklopljen sa svim strankama koje smatraju da Zrenjanin može da nastavi da se razvija i napreduje jedino predvođen Srpskom naprednom strankom.

     

    – Potpuno smo spremni za izbore 2. juna, jer imamo odličan program. Period iza nas su obeležili razvojni projekti koji će doprineti da Zrenjanin sutra izgleda potpuno drugačije. Građani su to prepoznali, kao i rad, posvećenost i požrtvovanost koju smo uložili. Zato je podrška građana našoj izbornoj listi, koja se broji u hiljadama, potpuno očekivana – poručio je prvi čovek zrenjaninskih naprednjaka Simo Salapura, dodajući da će predstojeći izbori biti još jedan praznik demokratije.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Raspisani lokalni izbori: Glasa se u Zrenjaninu, Žitištu, Novoj Crnji i Novom Bečeju

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 5

    1. E moj tugomire , nije bitna podrška ,možeš i dršku da podržiš ali razmišljanje glavom nije isto što i g…… , jer podržavaš platu,penziju , zdravstvo , puteve a gde su lopovi koji to nikad ne uradiše , zato moj tugomire ne razmišljaj g….. nego glavom

    2. Zapamtite Zrenjaninci sve ove koji su stajali u redovima, koji se ovih dana keze po ulicama, sigurni da će nastaviti bezočno jahanje ovog grada koji su sistematski vidno upropastili za 12 godina. Nema nevinih u SNS!

    3. Zaposlenih u javnom sektoru nema nigde, svi prašinare po terenu i skupljaju kapilarne glasove. Dele se paketi „pomoći najugroženijim“ odnosno kupuje se ljubav sa izlazak na izbore. A Zrenjaninci će i ovaj put da glasaju za krimose iz SNS iako ni ova vlast im nije obezbedila vodu za piće. Bilo bi dobro da obe opozicione kolone bar obezbede zajedničku kontrolu na biračkim mestima, onda zajedno mogu da osvoje možda čak i 40% glasova.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika