• Ujedinila se opozicija u Zrenjaninu i najavila izlazak na lokalne izbore

    Više opozicionih političkih partija, udruženja i sindikata potpisalo je u Zrenjaninu koalicioni sporazum i najavilo učešće na predstojećim lokalnim izborima, zakazanim za 2. jun.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Ujedinila se opozicija u Zrenjaninu i najavila izlazak na lokalne izbore
    Foto: PUF

     

    Koaliciju čine Stranka slobode i pravde, Nova demokratska stranka Srbije, Pokret slobodnih građana, Pokret obnove kraljevine Srbije, Pokret za preokret, Udruženi sindikati Srbije „Sloga“, Pokret „Budi heroj“ i Promene u fokusu (PUF).

     

    „Ova saradnja predstavlja važan iskorak ka promenama u našem gradu i pozivamo vas da u njima aktivno učestvujete i podržite kandidaturu naše zajedničke liste kako bismo pružili šansu da Zrenjanin ponovo bude slobodan grad, grad nade“, saopštio je Gradski odbor Nove demokratske stranke Srbije.

     

    Najavljujući izlazak na predstojeće lokalne izbore, koji će biti održani 2. juna, iz ove stranke poručuju da sloboda ne može doći sama i da nam je nijedan režim neće pokloniti „a ponajmanje režim onih koji predaju deo sopstvene teritorije, kolevke našeg naroda i naše Srbije – Kosova i Metohije“.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Raspisani lokalni izbori: Glasa se u Zrenjaninu, Žitištu, Novoj Crnji i Novom Bečeju

     

    „Neučešćem na izborima u našem Zrenjaninu nećemo se približiti toj slobodi, niti u ovom momentu možemo postići povoljnije izborne uslove. Umesto povlačenja, doneli smo pre nekoliko dana odluku da se odupremo i ujedinimo, bez obzira na sve političke razlike i, s druge strane, brutalnu propagandu kojom je cela naša država godinama unazad zatrovana“, poručila je Nova demokratska stranka Srbije.

     

    Iz Promena u fokusu (PUF) su saopštili da su stranke, pokreti i udruženja građana pronašli najbolji model koji ima za cilj rušenje vlasti koja već 12 godina urušava život dostojan svakog građanina Zrenjanina.

     

    PROČITAJTE JOŠ: LSV – Vojvođani: Gradonačelnik da kaže ko ga primorava da po pitanju Linglonga krši zakon

     

    „Bez učestvovanja na ovim izborima grad bismo prepustili istima onima koji su doveli do toga da za deset godina Zrenjanin izgubi više od 16.000 stanovnika“, naveli su u PUF-u.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 2

    1. Еунијати, натофиличари, либераши, педераши, ваксери, наставите низ… Повукли се из београдских општина где су имали већину и помажу властима да поправе резултат. Чудом се чуди млади политиколог, Бојан Стојановић, на ТВ Нова СС. Има међу њима и поштених, нису сви исти.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin