• SRS na pokrajinske izbore izlazi bez kandidata iz Zrenjanina ali su neki iz okolnih sela

    Izborna lista „Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka“ takođe će učestvovati na predstojećim pokrajinskim izborima u Vojvodini.   Na ovoj listi je 120 kandidata za poslanike u Skupštini AP Vojvodine, a među njima su i pojedini kadrovi iz srednjeg Banata. Niko od njih, međutim, nije iz Zrenjanina, nego je iz okolnih opština i sela. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    SRS na pokrajinske izbore izlazi bez kandidata iz Zrenjanina ali su neki iz okolnih sela

    Izborna lista „Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka“ takođe će učestvovati na predstojećim pokrajinskim izborima u Vojvodini.

     

    Na ovoj listi je 120 kandidata za poslanike u Skupštini AP Vojvodine, a među njima su i pojedini kadrovi iz srednjeg Banata. Niko od njih, međutim, nije iz Zrenjanina, nego je iz okolnih opština i sela.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Podanik služi, a građanin bira i ne apstinira

     

    Na 12. mestu se nalazi poslovna sekretarka Milana Grbić iz Banatskog Despotovca, a na 14. operater u proizvodnji Todor Nenadić iz Aleksandrova.

     

    Kandidati za pokrajinske poslanike ispred SRS su i saobraćajni tehničar Lazar Obradović iz Vojvode Stepe, koji je na 16. mestu, i mašinbravar Igor Dujin iz Novog Bečeja, na 32. mestu.

     

    Na listi su i preduzetnica Nataša Dragić iz Sečnja (51. mesto), trgovkinja Mirjana Stupar iz Sutjeske (61), službenica Biljana Vujackov iz Novog Bečeja (76) i automehaničar Damir Marković iz Jarkovca (97. mesto).

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Na izbornoj listi „Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka“ su i tekstilna tehničarka Snežana Putnik iz Radojeva, na 109. mestu, i radnik Robert Pataki iz Novog Miloševa, na 118.

     

    U našoj rubrici POLITIKA pročitajte ko su kandidati za pokrajinske poslanike iz srednjeg Banata ispred drugih stranaka i koalicija.

     

    Novo lice Vojvodine: Ono što zaradimo da podelimo na ravne časti

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika