• Srpska radikalna stranka ostala bez odborničke grupe u Skupštini grada

  Srpska radikalna stranka ostala je bez odborničke grupe u Skupštini grada Zrenjanina, saopšteno je na jučerašnjoj sednici lokalnog parlamenta.   Predsednik Skupštine grada Oliver Mitrović je na početku zasedanja saopštio da je gradskom parlamentu dostavljeno obaveštenje da odbornici SRS Saša Zorić i Dalibor Radosavljević napuštaju odborničku grupu.   Pročitajte još: Socijalisti obeležavaju „16 dana aktivizma […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Srpska radikalna stranka ostala bez odborničke grupe u Skupštini grada

  Srpska radikalna stranka ostala je bez odborničke grupe u Skupštini grada Zrenjanina, saopšteno je na jučerašnjoj sednici lokalnog parlamenta.

   

  Predsednik Skupštine grada Oliver Mitrović je na početku zasedanja saopštio da je gradskom parlamentu dostavljeno obaveštenje da odbornici SRS Saša Zorić i Dalibor Radosavljević napuštaju odborničku grupu.

   

  Pročitajte još: Socijalisti obeležavaju „16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama“

   

  Kako je navedeno, oni će ubuduće nastupati kao samostalni odbornici.

   

  S obzirom na to da je ostala sa tri odbornika, Srpska radikalna stranka u daljem radu ovog saziva Skupštine grada neće imati odborničku grupu.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  1. naprednjacki isprdci , rasturili nacionalno krilo SRS i sad napustili stranku

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika

  Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

  Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]