• Srbija protiv nasilja: Kandidati za pokrajinske poslanike iz Zrenjanina, Žitišta, Sečnja…

    I koalicija „Srbija protiv nasilja“ učestvovaće na prevremenim pokrajinskim izborima zakazanim za 17. decembar.   Ova koalicija predala je Pokrajinskoj izbornoj komisiji izbornu listu na kojoj se nalaze imena 120 kandidata za poslanike u Skupštini AP Vojvodine.   PROČITAJTE JOŠ: Rekordni ulozi na klađenje na izbore – evo na koga se građani klade!   Na […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Srbija protiv nasilja: Kandidati za pokrajinske poslanike iz Zrenjanina, Žitišta, Sečnja…

    I koalicija „Srbija protiv nasilja“ učestvovaće na prevremenim pokrajinskim izborima zakazanim za 17. decembar.

     

    Ova koalicija predala je Pokrajinskoj izbornoj komisiji izbornu listu na kojoj se nalaze imena 120 kandidata za poslanike u Skupštini AP Vojvodine.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Rekordni ulozi na klađenje na izbore – evo na koga se građani klade!

     

    Na 18. mestu se nalazi mašinski tehničar Igor Kovačić, a na 21. aktivista Branislav Grubački Guta, obojica iz Zrenjanina.

     

    Od Zrenjaninaca, kandidati za pokrajinske poslanike na izbornoj listi koalicije „Srbija protiv nasilja“ su i poštar Petar Petrović, profesorka matematike i informatike Nataša Velemir, preduzetnica Snežana Tolmač i istoričar umetnosti Saša Vojnović.

     

    Među kandidatima su i dvojica Žitištana. To su pogonski elektrotehničar za automatiku Branislav Medarević i operativni menadžer Davor Grozdanović. Iz ove opštine, kandidatkinja je i veterinarska tehničarka Milica Gverić iz Srpskog Itebeja.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Od kandidata iz Srednjobanatskog okruga tu su i tehnolog ulja Dragiša Latinović i ekonomska tehničarka Milijana Crnogorac, oboje iz Srpske Crnje, kao i mehaničar Dragan Marić i ekonomistkinja Aleksandra Majstorović iz Sečnja.

     

    U našoj rubrici POLITIKA pročitajte ko su kandidati za pokrajinske poslanike iz srednjeg Banata ispred drugih stranaka i koalicija.

     

    Novo lice Vojvodine: Ono što zaradimo da podelimo na ravne časti

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika