• SPS i Jedinstvena Srbija njih su predložili za pokrajinske poslanike

  Na pokrajinskim izborima u Vojvodini, koji će biti održani zajedno sa parlamentarnim 17. decembra, učestvuje i izborna lista „Ivica Dačić – premijer Srbije“, koju su podneli Socijalistička partija Srbije i Jedinstvena Srbija.   Na ovoj listi, među 120 kandidata za pokrajinske poslanike, nalazi se i više njih iz Zrenjanina i drugih mesta u srednjem Banatu. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  SPS i Jedinstvena Srbija njih su predložili za pokrajinske poslanike

  Na pokrajinskim izborima u Vojvodini, koji će biti održani zajedno sa parlamentarnim 17. decembra, učestvuje i izborna lista „Ivica Dačić – premijer Srbije“, koju su podneli Socijalistička partija Srbije i Jedinstvena Srbija.

   

  Na ovoj listi, među 120 kandidata za pokrajinske poslanike, nalazi se i više njih iz Zrenjanina i drugih mesta u srednjem Banatu.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Podanik služi, a građanin bira i ne apstinira

   

  Na petom mestu je profesorka informatike i master ekonomije Željka Milošević (SPS) iz Zrenjanina. Na 19. mestu je magistarka pedagoških nauka Svetlana Babić (SPS) iz Žitišta, a na 20. inženjer industrijskog menadžmenta Željko Malušić (SPS) iz Zrenjanina.

   

  Pravnik Aleksandar Budiša (SPS) iz Krajišnika našao sa na 31. poziciji.

   

  Kandidatkinja za poslanicu u Skupštini AP Vojvodine je i master vaspitačica Aleksandra Dušanović iz Zrenjanina. Ona je kadar Jedinstvene Srbije i nalazi se na 38. mestu.

   

  Među kandidatima i penzioneri, ekonomisti, inženjeri…

   

  Na 65, 66. i 67. mestu nalaze se master ekonomije Milić Moldovan (SPS) iz Žitišta, inženjer informacionih tehnologija Nikola Mandić (SPS) iz Zrenjanina i penzioner Zdravko Milanović (JS), takođe iz Zrenjanina.

   

  Medicinska sestra Gabrijela Ungur (SPS) iz Neuzine nalazi se na 76. mestu liste „Ivica Dačić – premijer Srbije“. Diplomirana socijalna radnica Marija Cucin (SPS) iz Novog Bečeja je na 85.

   

  Na ovoj izbornoj listi su i penzioner Jon Lelea (JS) iz Torka, na 88. mestu, diplomirani ekonomista Mladen Đaković (SPS) iz Zrenjanina, na 89. i diplomirani mašinski inženjer Darko Blažević (JS) iz Zrenjanina, na 94. mestu.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Na mesto u pokrajinskom parlamentu pretenduju i maturantkinja gimnazije Milica Miljuš (SPS) iz Zrenjanina i diplomirana pravnica Jasmina Milankov (SPS) iz Zrenjanina. Njih dve se nalaze na 104. odnosno 116. mestu.

   

  U našoj rubrici POLITIKA pročitajte ko su kandidati za pokrajinske poslanike iz srednjeg Banata ispred drugih stranaka i koalicija.

   

  https://www.zrenjaninski.com/politika/vojvodjani-su-glas-zrenjanina-u-skupstini-vojvodine/

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika