• SPS i Jedinstvena Srbija njih su predložili za pokrajinske poslanike

    Na pokrajinskim izborima u Vojvodini, koji će biti održani zajedno sa parlamentarnim 17. decembra, učestvuje i izborna lista „Ivica Dačić – premijer Srbije“, koju su podneli Socijalistička partija Srbije i Jedinstvena Srbija.   Na ovoj listi, među 120 kandidata za pokrajinske poslanike, nalazi se i više njih iz Zrenjanina i drugih mesta u srednjem Banatu. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    SPS i Jedinstvena Srbija njih su predložili za pokrajinske poslanike

    Na pokrajinskim izborima u Vojvodini, koji će biti održani zajedno sa parlamentarnim 17. decembra, učestvuje i izborna lista „Ivica Dačić – premijer Srbije“, koju su podneli Socijalistička partija Srbije i Jedinstvena Srbija.

     

    Na ovoj listi, među 120 kandidata za pokrajinske poslanike, nalazi se i više njih iz Zrenjanina i drugih mesta u srednjem Banatu.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Podanik služi, a građanin bira i ne apstinira

     

    Na petom mestu je profesorka informatike i master ekonomije Željka Milošević (SPS) iz Zrenjanina. Na 19. mestu je magistarka pedagoških nauka Svetlana Babić (SPS) iz Žitišta, a na 20. inženjer industrijskog menadžmenta Željko Malušić (SPS) iz Zrenjanina.

     

    Pravnik Aleksandar Budiša (SPS) iz Krajišnika našao sa na 31. poziciji.

     

    Kandidatkinja za poslanicu u Skupštini AP Vojvodine je i master vaspitačica Aleksandra Dušanović iz Zrenjanina. Ona je kadar Jedinstvene Srbije i nalazi se na 38. mestu.

     

    Među kandidatima i penzioneri, ekonomisti, inženjeri…

     

    Na 65, 66. i 67. mestu nalaze se master ekonomije Milić Moldovan (SPS) iz Žitišta, inženjer informacionih tehnologija Nikola Mandić (SPS) iz Zrenjanina i penzioner Zdravko Milanović (JS), takođe iz Zrenjanina.

     

    Medicinska sestra Gabrijela Ungur (SPS) iz Neuzine nalazi se na 76. mestu liste „Ivica Dačić – premijer Srbije“. Diplomirana socijalna radnica Marija Cucin (SPS) iz Novog Bečeja je na 85.

     

    Na ovoj izbornoj listi su i penzioner Jon Lelea (JS) iz Torka, na 88. mestu, diplomirani ekonomista Mladen Đaković (SPS) iz Zrenjanina, na 89. i diplomirani mašinski inženjer Darko Blažević (JS) iz Zrenjanina, na 94. mestu.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Na mesto u pokrajinskom parlamentu pretenduju i maturantkinja gimnazije Milica Miljuš (SPS) iz Zrenjanina i diplomirana pravnica Jasmina Milankov (SPS) iz Zrenjanina. Njih dve se nalaze na 104. odnosno 116. mestu.

     

    U našoj rubrici POLITIKA pročitajte ko su kandidati za pokrajinske poslanike iz srednjeg Banata ispred drugih stranaka i koalicija.

     

    https://www.zrenjaninski.com/politika/vojvodjani-su-glas-zrenjanina-u-skupstini-vojvodine/

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin