• Vojvođani su glas Zrenjanina u Skupštini Vojvodine

    U redakciju portala zrenjaninski.com stiglo je saopštenje stranke Vojvođani LSV koje prenosimo u celosti.   U nedelju, 17. decembra, na republičkim i pokrajinskim izborima biramo kako ćemo živeti u naredne četiri godine.   Još je važnije da se izborimo da Vojvodina bude tema na tim izborima! Kvalitet života Vojvođana ne može se popraviti ako se […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Vojvođani su glas Zrenjanina u Skupštini Vojvodine

    U redakciju portala zrenjaninski.com stiglo je saopštenje stranke Vojvođani LSV koje prenosimo u celosti.

     

    U nedelju, 17. decembra, na republičkim i pokrajinskim izborima biramo kako ćemo živeti u naredne četiri godine.

     

    Još je važnije da se izborimo da Vojvodina bude tema na tim izborima! Kvalitet života Vojvođana ne može se popraviti ako se glas Vojvodine ne čuje. Zato na decembarske izbore izlazimo mi, Vojvođani, samostalno!

     

    Ko će se boriti za životni standard Vojvođana, za decentralizaciju, za vojvođanski način života, za poljoprivredu, za multikulturalnost, ako ne mi?

     

    Kao i svaki put, na listama Vojvođana je puno Zrenjaninki i Zrenjaninaca. Zrenjanin je oduvek bio pokretač promena u Vojvodini.

     

    Vojvođani su izborna lista koja je spoj iskustva, dugogodišnjeg rada, struke i mladosti.

     

    Ko je na izbornoj listi Vojvođana

     

    Listu Vojvođani, koja se na glasačkom listiću za pokrajinu nalazi pod brojem 13, predvodi predsednik Vojvođani LSV Bojan Kostreš. Tomaševčanin koji je već više od tri decenije u ozbiljnoj političkoj areni. Nekadašnji predsednik Skupštine AP Vojvodine, bio je jedini državni funkcioner koji se pozvao na bojkot sramnog referenduma za Ustav 2006. godine. Čovek koji zaustavio pljačkašku koncesiju na izgradnju auto-puta Horgoš – Požega, kojom bi najviše bili oštećeni građani Vojvodine.

     

    I drugo i treće mesto na izbornoj listi Vojvođana zauzimaju Zrenjaninka i Zrenjaninac.

     

    Bojana Begović, mlada master politikološkinja, odbornica u Skupštini grada Zrenjanina, sve je poznatija po argumetovanim kritikama politike lokalne naprednjačke vlasti za skupštinskom govornicom.

     

    Dejan Čapo, magistar industrijskog menadžmenta, predsednik zrenjaninskog odbora Vojvođani LSV i zamenik predsednika stranke. Iskusan i u političkom radu, nekada kao narodni i pokrajinski poslanik, sada i kao potpredsednik Skupštine AP Vojvodine, ali i u poslovnom, kao nekadašnji direktor Javnog stambenog preduzeća „Zrenjanin“.

     

    Aleksandar Marton, politikolog, 11. je na izbornoj listi Vojvođani. Nekadašnji predsednik Skupštine grada Zrenjanina, odbornik u šest mandata lokalnog parlamenta, kao i narodni i pokrajinski poslanik.

     

    Nataša Lalić, master inženjerka zaštite životne sredine, trenutno poslanica u Skupštini Autonomne pokrajine Vojvodine, nalazi se na 15. mestu izborne liste Vojvođana na pokrajinskim izborima.

     

    Uz njih, zrenjaninski Vojvođani su i Ankica Dostanić, poznata kulturna radnica i sociološkinja, Vladimir Milošev, doktorand industrijsko-inženjerskog menadžmenta, učiteljica Ildiko Bođo, penzioner Šandor Šomođi, diplomirani politikolog Dragan Nedeljkov, diplomirani inženjer mašinstva Damir Pavić, profesor istorije Saša Ljevar, inženjer mašinstva iz Tomaševca Aleksandar Rudić, poljoprivrednik iz Adradca Jano Janošik.

     

    Vojvođani će biti odbrana interesa građanki i građana Zrenjanina.

     

    Ljudi koji koji su na listi Vojvođana, pod rednim brojem 13, biće glas Zrenjanina u Skupštini Autonomne pokrajine Vojvodine.

     

    Politički marketing

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin