• Pogledajte ko su kandidati za pokrajinske poslanike na listi koalicije NADA

    Koalicija Nove Demokratske stranke Srbije i Pokreta obnove Kraljevine Srbije učestvuje ne samo na parlamentarnim, nego i na pokrajinskim izborima, koji će biti održani 17. decembra.   Pokrajinska izborna komisija je proglasila izbornu listu „Dr Miloš Jovanović – NADA za Srbiju – NADA za Vojvodinu“, na kojoj se nalaze imena 120 kandidata za poslanike u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Pogledajte ko su kandidati za pokrajinske poslanike na listi koalicije NADA

    Koalicija Nove Demokratske stranke Srbije i Pokreta obnove Kraljevine Srbije učestvuje ne samo na parlamentarnim, nego i na pokrajinskim izborima, koji će biti održani 17. decembra.

     

    Pokrajinska izborna komisija je proglasila izbornu listu „Dr Miloš Jovanović – NADA za Srbiju – NADA za Vojvodinu“, na kojoj se nalaze imena 120 kandidata za poslanike u Skupštini AP Vojvodine ispred ove koalicije. Na njoj je i više kandidata iz Zrenjanina i drugih mesta u srednjem Banatu.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Podanik služi, a građanin bira i ne apstinira

     

    Među prvih deset su i mašinski tehničar Duško Kočalka iz Žitišta i diplomirani ekonomista Sredo Pajić iz Zrenjanina.

     

    Od Zrenjaninaca, među kandidatima za pokrajinske poslanike su i preduzetnik Petar Rajlić, profesorka fizičkog vaspitanja Angela Terek, poljoprivredna tehničarka Zorica Grujić i knjigovođa Svetlana Jevremov.

     

    Na listi su i sledeći Zrenjaninci: vaspitačica Bojana Jovanović, diplomirani inženjer menadžmenta Milan Ivanić, diplomirani ekonomista Ljubomir Erdeljan, master vaspitačica Slađana Rajlić i trgovkinja Adrijana Radojčić.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Od kandidata iz drugih srednjobanatskih mesta i opština, na izbornoj listi „Dr Miloš Jovanović – NADA za Srbiju – NADA za Vojvodinu“ nalaze se saobraćajni tehničar Vlado Kovačević iz Česterega, diplomirana ekonomistkinja Miroslava Ćatić iz Ečke, farmaceutska tehničarka Marija Majstorović iz Aleksandrova, trgovac Ivan Babić iz Bočara i ekonomistkinja Milana Vuksan iz Aleksandrova.

     

    U našoj rubrici POLITIKA pročitajte ko su kandidati za pokrajinske poslanike iz srednjeg Banata ispred drugih stranaka i koalicija.

     

    Novo lice Vojvodine: Ono što zaradimo da podelimo na ravne časti

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika