• Pogledajte ko su kandidati za pokrajinske poslanike na listi koalicije NADA

  Koalicija Nove Demokratske stranke Srbije i Pokreta obnove Kraljevine Srbije učestvuje ne samo na parlamentarnim, nego i na pokrajinskim izborima, koji će biti održani 17. decembra.   Pokrajinska izborna komisija je proglasila izbornu listu „Dr Miloš Jovanović – NADA za Srbiju – NADA za Vojvodinu“, na kojoj se nalaze imena 120 kandidata za poslanike u […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Pogledajte ko su kandidati za pokrajinske poslanike na listi koalicije NADA

  Koalicija Nove Demokratske stranke Srbije i Pokreta obnove Kraljevine Srbije učestvuje ne samo na parlamentarnim, nego i na pokrajinskim izborima, koji će biti održani 17. decembra.

   

  Pokrajinska izborna komisija je proglasila izbornu listu „Dr Miloš Jovanović – NADA za Srbiju – NADA za Vojvodinu“, na kojoj se nalaze imena 120 kandidata za poslanike u Skupštini AP Vojvodine ispred ove koalicije. Na njoj je i više kandidata iz Zrenjanina i drugih mesta u srednjem Banatu.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Podanik služi, a građanin bira i ne apstinira

   

  Među prvih deset su i mašinski tehničar Duško Kočalka iz Žitišta i diplomirani ekonomista Sredo Pajić iz Zrenjanina.

   

  Od Zrenjaninaca, među kandidatima za pokrajinske poslanike su i preduzetnik Petar Rajlić, profesorka fizičkog vaspitanja Angela Terek, poljoprivredna tehničarka Zorica Grujić i knjigovođa Svetlana Jevremov.

   

  Na listi su i sledeći Zrenjaninci: vaspitačica Bojana Jovanović, diplomirani inženjer menadžmenta Milan Ivanić, diplomirani ekonomista Ljubomir Erdeljan, master vaspitačica Slađana Rajlić i trgovkinja Adrijana Radojčić.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Od kandidata iz drugih srednjobanatskih mesta i opština, na izbornoj listi „Dr Miloš Jovanović – NADA za Srbiju – NADA za Vojvodinu“ nalaze se saobraćajni tehničar Vlado Kovačević iz Česterega, diplomirana ekonomistkinja Miroslava Ćatić iz Ečke, farmaceutska tehničarka Marija Majstorović iz Aleksandrova, trgovac Ivan Babić iz Bočara i ekonomistkinja Milana Vuksan iz Aleksandrova.

   

  U našoj rubrici POLITIKA pročitajte ko su kandidati za pokrajinske poslanike iz srednjeg Banata ispred drugih stranaka i koalicija.

   

  Novo lice Vojvodine: Ono što zaradimo da podelimo na ravne časti

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika

  Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

  Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]