• Marko Šijan, Darko Bađok, Rajko Kapelan… Ko su kandidati SNS za pokrajinske poslanike

    Zajedno sa parlamentarnim, u Vojvodini će 17. decembra biti održani i vanredni pokrajinski izbori.   Pokrajinska izborna komisija proglasila je izbornu listu „Aleksandar Vučić – Vojvodina ne sme da stane“, na kojoj se nalazi 120 kandidata za poslanike u Skupštini AP Vojvodine, koju je predložila koalicija okupljena oko Srpske napredne stranke.   PROČITAJTE JOŠ: Podanik […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Marko Šijan, Darko Bađok, Rajko Kapelan… Ko su kandidati SNS za pokrajinske poslanike

    Zajedno sa parlamentarnim, u Vojvodini će 17. decembra biti održani i vanredni pokrajinski izbori.

     

    Pokrajinska izborna komisija proglasila je izbornu listu „Aleksandar Vučić – Vojvodina ne sme da stane“, na kojoj se nalazi 120 kandidata za poslanike u Skupštini AP Vojvodine, koju je predložila koalicija okupljena oko Srpske napredne stranke.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Podanik služi, a građanin bira i ne apstinira

     

    Na ovoj listi nalazi se i nekoliko imena iz Zrenjanina i drugih mesta u srednjem Banatu.

     

    Najbolje pozicioniran na listi kandidata za pokrajinske poslanike iz našeg okruga je diplomirani pravnik Marko Šijan (SNS), koji se nalazi na 16. mestu. Na 24. mestu je njegova stranačka koleginica, master inženjerka informacionih tehnologija Danijela Mićević iz Zrenjanina. Na 27. je master politikolog Dejan Panić iz Nove Crnje, inače kadar SDP Srbije Rasima Ljajića.

     

    Diplomirani inženjer tehnologije Matija Kovač iz Novog Bečeja nalazi se na 46. mestu, a na 48. je master inženjer menadžmenta Darko Bađok iz Zrenjanina.

     

    Aktuelni pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina, diplomirani ekonomista Rajko Kapelan iz Kleka, takođe je predložen za pokrajinskog poslanika. On se na izbornoj listi „Aleksandar Vučić – Vojvodina ne sme da stane“ nalazi na 63. mestu.

     

    Na 81. je trgovac Darko Vukoje iz Sečnja, na 84. diplomirana politikološkinja za međunarodne poslove Ivana Petrić iz Žitišta, a na 90. profesorka srpskog jezika i književnosti Danica Stričević iz Srpske Crnje.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Ispred Partije ujedinjenih penzionera Srbije na ovoj listi se, i to na 117. mestu, nalazi penzioner Slavko Šućurović iz Zrenjanina.

     

    Početak predizborne kampanje u opštini Žitište: Širi se opozicioni savez

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika