• Manje odbornika u Sečnju

  SEČANJ – Na predlog predsednika opštine Sečanj Predraga Miloševića, Skupština ove srednjobanatske samouprave izglasala je izmenu opštinskog statuta, kojom je predviđeno smanjenje broja odbornika. Sečanjski parlament će ubuduće brojati 23 odbornika, dva manje nego do sada. Milošević je svoj predlog obrazložio težnjom za štednjom i prihvatanjem realnosti da je u poslednjih deset godina broj stanovnika […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Zgrada Skupštine opštine Sečanj
  Zgrada Skupštine opštine Sečanj

  SEČANJ – Na predlog predsednika opštine Sečanj Predraga Miloševića, Skupština ove srednjobanatske samouprave izglasala je izmenu opštinskog statuta, kojom je predviđeno smanjenje broja odbornika. Sečanjski parlament će ubuduće brojati 23 odbornika, dva manje nego do sada.

  Milošević je svoj predlog obrazložio težnjom za štednjom i prihvatanjem realnosti da je u poslednjih deset godina broj stanovnika opštine manji za jedno selo. S druge strane, opozicija se usprotivila smanjenju broja odbornika, smatrajući da nije reč o značajnoj uštedi. Ipak, predlog predsednika opštine izglasan je većinom glasova.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika