• Majka devojčice koja je diskriminisana u vrtiću: Sa našom decom se ne trguje!

    Jelena Mihajlović, majka devojčice koja je diskriminisana u vrtiću u Pećincima, obratila se večeras učesnicima devetog po redu protesta „Zrenjanin protiv nasilja“.   Građani Zrenjanina su se ponovo okupili na šetalištu pored jezera u Maloj Americi i protestovali protiv narastajućeg nasilja u društvu i autoritarne, nedemokratske i bezobzirne vladavine Aleksandra Vučića.   PROČITAJTE JOŠ: Kadrovska […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Majka devojčice koja je diskriminisana u vrtiću: Sa našom decom se ne trguje!

    Jelena Mihajlović, majka devojčice koja je diskriminisana u vrtiću u Pećincima, obratila se večeras učesnicima devetog po redu protesta „Zrenjanin protiv nasilja“.

     

    Građani Zrenjanina su se ponovo okupili na šetalištu pored jezera u Maloj Americi i protestovali protiv narastajućeg nasilja u društvu i autoritarne, nedemokratske i bezobzirne vladavine Aleksandra Vučića.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Kadrovska vrteška: Odbornica iz redova Palmine stranke prešla kod naprednjaka

     

    Njima se ovog puta obratila Jelena Mihajlović, hrabra majka iz Pećinaca, koja nije pristala na ucene lokalnog moćnika. Zbog toga je, zajedno sa svojim detetom, platila visoku cenu. Podsetimo, slučaj dece u Pećincima izazvao je veliku pažnju javnosti, jer su, prema rečima roditelja, njihova deca izbačena iz vrtića samo zato što im roditelji nisu politički podobni.

     

    – Kažu da sam hrabra ali mislim da su hrabre zapravo one majke koje se svakog dana bore za svoju decu. Moje dete su diskriminisali ljudi u vrtiću, na čelu sa direktorkom ustanove u Pećincima. Režim je hteo to da zataška. Zato pitam, koliko koštaju naša deca. Poručujem im, sa našom decom se ne trguje. Zbog Pećinaca, „Ribnikara“ i Mladenovca, Srbija mora da stane – poručila je Jelena Mihajlović.

     

    deveti protest zrenjanin protiv nasilja

     

    Jelena Mihajlović: Protesti ne smeju stati dok zlo ne ode

     

    Ona je pozvala Zrenjanince da 1. septembra dođu u Pećince na protest protiv nasilja koji organizuje Pokret „Novi optimizam“. Dodala je da protesti ne smeju stati dok zlo ne ode.

     

    – Sad moramo da menjamo Srbiju, da bi našoj deci bilo bolje. Oni moraju da odu, zajedno sa svih svojih 14.000 botova. I svako da uzme metlu u svom dvorištu i da ih počisti. Uzeli su nam vodu, vazduh, njive, pravo da mislimo. Sve im je bilo malo, pa su hteli i našu decu. E, pa ne damo im našu decu – naglasila je Jelena.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Nju su na skupu u Zrenjaninu pratila porodica i ćerka, za koju nije bilo mesta u vrtiću u Pećincima.

     

    deveti protest zrenjanin protiv nasilja

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika