• LSV i Vojvođanska partija stvaraju Vojvođanski front

    Na jučerašnjoj zajedničkoj sednici Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine i Vojvođanske partije dogovoreno je da se stvori Vojvođanski front.   Kako je saopšteno nakon sastanka, pitanje Vojvodine mora se približiti građanima, i to kroz direktnu komunikaciju sa njima. Stoga je dogovoreno da se nastavi sa radom na stvaranju Vojvođanskog fronta.   Učesnici skupa, održanog u Zrenjaninu, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    LSV i Vojvođanska partija stvaraju Vojvođanski front

    Na jučerašnjoj zajedničkoj sednici Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine i Vojvođanske partije dogovoreno je da se stvori Vojvođanski front.

     

    Kako je saopšteno nakon sastanka, pitanje Vojvodine mora se približiti građanima, i to kroz direktnu komunikaciju sa njima. Stoga je dogovoreno da se nastavi sa radom na stvaranju Vojvođanskog fronta.

     

    Učesnici skupa, održanog u Zrenjaninu, ponovili su da je Vovođanski front otvoren za sve anticentralističke snage, NVO i pojedince, koji baštine evropske vrednosti, očuvanje antifašističkog nasleđa i ravnopravnost svih građana.

     

    vojvođanski front

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika