• Lista „Ruska stranka – Srbi i Rusi braća zauvek“: Na spisku 21 Zrenjaninac i Sečanjac

  Pokrajinska izborna komisija proglasila je izbornu listu „Ruska stranka – Srbi i Rusi braća zauvek“, koja će učestvovati na pokrajinskim izborima u Vojvodini, zakazanim za 17. decembar.   Na ovoj listi nalazi se 71 kandidat za poslanika u Skupštini AP Vojvodine. Među njima je i puno imena iz Zrenjanina i Sečnja.   PROČITAJTE JOŠ: Podanik […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Lista „Ruska stranka – Srbi i Rusi braća zauvek“: Na spisku 21 Zrenjaninac i Sečanjac

  Pokrajinska izborna komisija proglasila je izbornu listu „Ruska stranka – Srbi i Rusi braća zauvek“, koja će učestvovati na pokrajinskim izborima u Vojvodini, zakazanim za 17. decembar.

   

  Na ovoj listi nalazi se 71 kandidat za poslanika u Skupštini AP Vojvodine. Među njima je i puno imena iz Zrenjanina i Sečnja.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Podanik služi, a građanin bira i ne apstinira

   

  Već na drugom mestu na listi je magistar naftno-gasnog inženjerstva Nebojša Obrknežev iz Sečnja. Na osmom mestu je poreska inspektorka Vesna Kulundžić iz Zrenjanina.

   

  Među zrenjaninskim kandidatima za pokrajinske poslanike, koje je predložila Ruska stranka, nalaze se i učenik Žarko Nadrljanski, radnik Ivica Novaković, radnik u proizvodnji Rada Vuković, frizerka Mira Hercegovac, muzejska vodičkinja Bojana Kirćanski i poslovna sekretarka Natalija Božić.

   

  Na ovoj listi su i sledeći Zrenjaninci: master inženjer zaštite životne sredine Darko Kostovski, vaspitačica Valentina Eftimov, diplomirana politikološkinja za novinarstvo i komunikologiju Marijana Roksić, muzička saradnica Tijana Lukić, portir Milorad Šarac, student Dario Milutinović i mašinbravar Dejan Popov.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Od kandidata iz Sečnja, na ovoj listu su mašinski tehničar Dragan Milošević, penzionerka Vesna Smederevac, student Simo Morača, automehaničar Stojan Đinel, student Luka Bodroža i trgovac Nikola Uljarević.

   

  U našoj rubrici POLITIKA pročitajte ko su kandidati za pokrajinske poslanike iz srednjeg Banata ispred drugih stranaka i koalicija.

   

  Novo lice Vojvodine: Ono što zaradimo da podelimo na ravne časti

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin