• Kadrovi iz Zrenjanina i Vojvode Stepe na listi Saše Radulovića i Borisa Tadića

  Na izbornoj listi koju je podnela koalicija Dosta je bilo Saše Radulovića i Socijaldemokratske stranke Borisa Tadića nalazi se i osam kandidata za narodne poslanike iz Zrenjanina i jedan iz Vojvode Stepe.   Republička izborna komisija je proglasila izbornu listu „Saša Radulović (Dosta je bilo – DJB) – Boris Tadić (Socijaldemokratska stranka – SDS) – […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Kadrovi iz Zrenjanina i Vojvode Stepe na listi Saše Radulovića i Borisa Tadića

  Na izbornoj listi koju je podnela koalicija Dosta je bilo Saše Radulovića i Socijaldemokratske stranke Borisa Tadića nalazi se i osam kandidata za narodne poslanike iz Zrenjanina i jedan iz Vojvode Stepe.

   

  Republička izborna komisija je proglasila izbornu listu „Saša Radulović (Dosta je bilo – DJB) – Boris Tadić (Socijaldemokratska stranka – SDS) – Ana Pejić (Otete bebe) – Dobro jutro Srbijo“, koja će učestvovati na vanrednim parlamentarnim izborima zakazanim za 17. decembar.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Podanik služi, a građanin bira i ne apstinira

   

  Prvi na ovoj listi je Saša Radulović, a na njoj se nalazi i nekoliko kandidata iz našeg grada i okoline.

   

  Na 12. mestu je diplomirani mašinski inženjer Aleksandar Korovljev (DJB), inače odbornik u Skupštini grada Zrenjanina. Profesorka engleskog jezika Svetlana Vukobratović Novković, takođe odbornica Dosta je bilo u zrenjaninskom lokalnom parlamentu, nalazi se na 24. mestu.

   

  Među kandidatima za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srbije ispred ove koalicije su i sledeći Zrenjaninci: diplomirani ekonomista Aleksandar Popov (SDS) na 42. mestu, diplomirana komunikološkinja Sanela Milošević (SDS) na 54. mestu, mašinski tehničar Igor Ratković (DJB) na 67. mestu i penzionerka Branka Ljiljak (SDS) na 104. mestu.

   

  Na listi se, i to na 137. mestu, nalazi i diplomirana pravnica Anđelija Pešić (SDS) iz Vojvode Stepe, sela na području opštine Nova Crnja.

   

  Diplomirana defektološkinja Jelena Popov (SDS) iz Zrenjanina je na 141. mestu. Njena sugrađanka i partijska koleginica, studentkinja ekonomije Bojana Jovanov, nalazi se na 198. mestu.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  U našoj rubrici POLITIKA pročitajte ko su kandidati za narodne poslanike iz srednjeg Banata ispred drugih stranaka i koalicija.

   

  Marko Šijan, Darko Bađok, Rajko Kapelan… Ko su kandidati SNS za pokrajinske poslanike

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika