• Gradonačelnik naložio brže rešavanje predmeta

  Primljeno preko 124 hiljade predmeta

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  Zrenjanin – Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić naložio je danas Gradskoj upravi u Zrenjaninu da preduzme sve mere u cilju ažurnijeg rešavanja upravnih predmeta, sa akcentom na poštovanje načela efikasnosti i ekonomičnosti upravnog postupka.

  zr-prognoza
  Janjić je u zaključku o usvajanju izveštaja o radu na rešavanju prvostepenih upravnih predmeta u toku prošle godine istakao i značaj poštovanja rokova za donošenje rešenja u upravnom postupku.

  Gradska uprava Zrenjanina, kako se objašnjava, naročito se obavezuje da preduzme sve mere za rešavanje nerešenih predmeta te vrste i to u što kraćem roku.

  U toku prošle godine ta institucija je primila preko 124 hiljade upravnih predmeta, dok je u 2014. godinu preneto skoro 13 hiljada predmeta.

  U ovom periodu rešeno je oko 123 hiljade njih, a od nerešenih najveći broj se odnosi na predmete u kojima je postupak pokrenut na zahtev građana. U najvećem broju rešenih predmeta, zahtevi su usvojeni.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika