• ZRENJANINSKA PROMOCIJA KNJIGE „IZGUBLJENI U RAVNICI“

    ZRENJANIN – Promocija knjige „Izgubljeni u ravnici“, u izdanju Color Media Communications, biće održana u utorak, 30. januara, sa početkom u 18 časova, u Baroknoj sali Gradske kuće u Zrenjaninu.     U pitanju su manje poznate priče iz istorija naroda Vojvodine, a u promociji knjige učestvuju predsednik Saveta za nacionalne manjine i saradnik za […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ZRENJANINSKA PROMOCIJA KNJIGE „IZGUBLJENI U RAVNICI“

    ZRENJANIN – Promocija knjige „Izgubljeni u ravnici“, u izdanju Color Media Communications, biće održana u utorak, 30. januara, sa početkom u 18 časova, u Baroknoj sali Gradske kuće u Zrenjaninu.

     

     

    U pitanju su manje poznate priče iz istorija naroda Vojvodine, a u promociji knjige učestvuju predsednik Saveta za nacionalne manjine i saradnik za turizam Turističke organizacije grada Zrenjanina Jaroslav Stevanov, direktor Kulturnog centra Zrenjanina Goran Marinković, istoričarka umetnosti i viša kustoskinja Narodnog muzeja Zrenjanin Olivera Skoko, dugogodišnji hroničar istorije Banata Ervin Gazdag, autor monografije „Ečka – mala istorija Banata“ Vasilije Novak, predsednik Mesne zajednice Belo Blato Miroslav Markuš i autor knjige „Izgubljeni u ravnici“ Žikica Milošević.

     

    Moderator je izdavač ove knjige Robert Čoban. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura