• VEČE RUSKIH ROMANSI: KONCERT ALINE SIDOROVE

  ZRENJANIN – U ponedeljak, 10. oktobra, od 19 časova, u Baroknoj sali Skupštine grada biće održan koncert Aline Sidorove – „Veče ruskih romansi“. Alina Sidorova je umetnica koja se od svoje šeste godine bavi muzikom i pevanjem. Nakon završenog Univerziteta nastupala je širom Rusije u sastavu Ruskog narodnog ansambla pesme i igre „Žiguli“. Održala je […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  VEČE RUSKIH ROMANSI: KONCERT ALINE SIDOROVE

  ZRENJANIN – U ponedeljak, 10. oktobra, od 19 časova, u Baroknoj sali Skupštine grada biće održan koncert Aline Sidorove – „Veče ruskih romansi“.

  note-muzika

  Alina Sidorova je umetnica koja se od svoje šeste godine bavi muzikom i pevanjem. Nakon završenog Univerziteta nastupala je širom Rusije u sastavu Ruskog narodnog ansambla pesme i igre „Žiguli“. Održala je i organizovala veliki broj humanitarnih koncerata i predavala solo pevanje za nastradalu decu iz Černobilja. Od 2006. živi u Crnoj Gori gde sa poznatim ruskim muzičarima Artjomom Treckim i Aleksandrom Ševeljovom organizuju koncerte ruske pop muzike. Sa porodicom 2012.  dolazi u Banatski Despotovac.

  Na repertoaru koncerta se nalaze muzičke numere: „Oči crne“, „Mlada žena“, „Esaul“ i mnoge druge. Ulaz na koncert je besplatan.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura

  Zrenjanin – srpska prestonica kulture 2025. godine

  Radna grupa za pripremu i sprovođenje programa "Prestonica kulture Srbije“ donela je predlog odluke, koji je prihvatila potpredsednica Vlade i ministarka kulture Maja Gojković, da Zrenjanin bude […]