• PRVO PREDSTAVLJANJE NAGRAĐENOG ROMANA „ARZAMAS“

    ZRENJANIN – Prvo predstavljanje nagrađenog romana „Arzamas“ Ivane Dimić, dobitinice NIN-ove nagrade za 2016. godinu, održaće se u petak, 3. februara, od 18 časova, u velikoj sali Gradske narodne biblioteke „Žarko Zrenjanin“ u Zrenjaninu. Organizatori promocije su Gradska narodna biblioteka „Žarko Zrenjanin“ i Udruženje „Našem gradu, s ljubavlju“. – Kada sam pročitao ovu knjigu prva […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PRVO PREDSTAVLJANJE NAGRAĐENOG ROMANA „ARZAMAS“

    ZRENJANIN – Prvo predstavljanje nagrađenog romana „Arzamas“ Ivane Dimić, dobitinice NIN-ove nagrade za 2016. godinu, održaće se u petak, 3. februara, od 18 časova, u velikoj sali Gradske narodne biblioteke „Žarko Zrenjanin“ u Zrenjaninu.

    Organizatori promocije su Gradska narodna biblioteka „Žarko Zrenjanin“ i Udruženje „Našem gradu, s ljubavlju“.

    – Kada sam pročitao ovu knjigu prva reakcija mi je bila da od Ivane Dimić zatražim filmska prava. To je, ustvari, bila sasvim nesmotrena reakcija jer je moje oduševljenje bilo uzrokovano savršenom literaturom koju sam držao u ruci a koja, ako je već savršena, nema šta da traži u drugim umetnostima. Stvarno, ono što je Ivana napisala ne može se meriti ni sa čim drugim, čak ni sa onim što volimo u njenom stvaralaštvu. Sasvim neverovatna, dva potpuno različita literarna toka iznedrili su nešto treće, čarobno i nedokučivo u isto vreme – napisao je, pročitavši knjigu, reditelj Goran Marković.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura