• Osmomartovski sajam knjiga u biblioteci, popusti i do 50 odsto

  Od ponedeljka, 2. marta, do subote, 7. marta, u knjižari Gradske narodne biblioteke „Žarko Zrenjanin“ održaće se Osmomartovski sajam knjiga. Ovom prilikom biće organizovan i NURDOR-ov bazar.   Uz cene knjiga niže od 20 do 50 odsto, posetioci Kluba knjige imaće priliku da kupovinom nekog od artikala sa NURDOR-ovog štanda (magneta, majice, šolja, čokolada) pomognu izgradnju […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Osmomartovski sajam knjiga u biblioteci, popusti i do 50 odsto

  Od ponedeljka, 2. marta, do subote, 7. marta, u knjižari Gradske narodne biblioteke „Žarko Zrenjanin“ održaće se Osmomartovski sajam knjiga. Ovom prilikom biće organizovan i NURDOR-ov bazar.

   

  Uz cene knjiga niže od 20 do 50 odsto, posetioci Kluba knjige imaće priliku da kupovinom nekog od artikala sa NURDOR-ovog štanda (magneta, majice, šolja, čokolada) pomognu izgradnju Roditeljske kuće u Beogradu koja je namenjena deci koja se leče van mesta prebivališta.

   

  Pročitajte još: Znate li šta je fibula? Ova je pronađena kod Šurjana, na obali Tamiša

   

  nurdor

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura

  Zrenjanin – srpska prestonica kulture 2025. godine

  Radna grupa za pripremu i sprovođenje programa "Prestonica kulture Srbije“ donela je predlog odluke, koji je prihvatila potpredsednica Vlade i ministarka kulture Maja Gojković, da Zrenjanin bude […]